BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 the orange box aldim geldim yukledim steami falan kaydettim seriali, "indiriyorum haci oyunlari" ayagina yatti bu steam. "wtf 2 dvdyi niye koydunuz kutuya lan o zaman?" demekten alamiyorum kendimi. ben mi malim yoksa harbi 2 dvdyi sus olsun diye mi koymuslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 oyunları kurdunmu? yoksa sadece steamımı kurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 oyunlari kurcak bisey yokki, autorunda install yapinca steami kuruyo sonra tekrar autoruni acinca play var ona basinca steam aciliyo. //edit: noob gibi konusuyorum ama harbi bulamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 normalde mesela steam i kuruosun sonra backuplari aciyosun steamden yoksa normal yukluo dvd nin icindede oyle bise olabilir steamden acicagin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bnm aynı sorunum wardı intenetini kesip yukle ben ole yapmıstım internete bağlanamyınca direk dvd den yukluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ya cunki onu anlatmak istedim bende, steam'i ayrı oyunları ayrı kuruyosunda ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ha tamam :D deniyim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Steami aç pcden sonra dvdyi koyup installa bas ben bu şekilde yükledim. Umarım sendede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Steam çalıştırıp ondan yüklemene gerek yok. DVD autoplay den dümdüz install de, steam yüklüyse sormuyor zaten direk 6-7 tane oyundan hangilerini yüklemek istersin diye soruyor. Steam içinden install dersen netten indirmeye kalkıyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 kutuyu nerden aldınız :D ve fiyatı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kadıköy Akmar giriş yanındaki Nezihten almıştım ben sonuncu kutuydu. Sonra ordan telefon açtırıp kontrol ettirmiştik caddebostan nezihten de Axedice almıştı ama orda da kalmadı sanırsam :/ Edit : 50 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dvdden direk install deyince 'davlot etcem aga' cekiyodu paso en son steamin sitesinden backup restorer indirdim oyle hallettim. edit: ben salt lake citydeki circuit cityden aldim ama isine yararmi bilmem :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yaramaz :p bizim de akmarımız var beee. yemişim tuz gölünü sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ankara Cepa D&R'dada bolca bulumakta Fiyat :50 Ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bu sırada alıcaksanız elinizi çabuk tutun çünkü ikinci bir posta ne zaman gelir bilemem falan diyordu satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar