calimero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 selamlar. biz girişimci gençler olarak eskişehir den lüle taşından pipo getirip satmayı düşünüyoruz. en ucuz nerdedir? kalite farkı var mıdır? bi de fiyat olarak ortalama bi tahmininiz var mı? toptan alıcaz bunu da hesaba katarsanız iyi olur. dipnot: geçen ben bu tarz bi başlık daha açtım diye hatırlıyorum ama aradım taradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 konuyla alakasız ama madem açıldı direk yapıştırayım ben bu dükkana gitmiştim üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 girişmeye devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 işine yarar mı bilmiyorum da bir arkadaşa gösterdim eskişehiri bilen ticaret sarayı ve esnaf sarayı varmış orda. lüle taşı satan yerler varmış. onlarla bir görüşsün dedi. onun dışında bilgisi yok (fiyat kalite vb için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 patideki diğer başlığı da buldum abi niye arama yapınca çıkmıyo bu başlıklar ama. ayar oldum şimdi:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Eskişehir'i kazandığımdan beri herkes bşi istio lületaşından,daha incelemişliim yok bence güzel durmuyor zaten çoğu köpük kaktırıyormuş.Esnaf sarayında çok fazla var satan,bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 4-nefs-i müdafa hariç hiçbir şekilde silah kullanmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar