Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet Alınırken Neler Yapılıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Şimdi durum şöyle,

1-) Şubat gibi ehliyet sertifikamı almıştım ama ancak şimdiye kaldı ehliyetin kendisini almak; acaba bu bir sorun yaratır mı bana?

İkincisi daha uzun:

Şimdi ehliyeti almaya gitmeyi planlıyorum ben yarın; ama ne götürmem, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Yani sürücü kursundan bana verilen sertifika falan var, onları götüreceğim; ama onların yanında fotoğraf götürmem gerekiyor mu, kaç tane gerekiyor bunları bilmiyorum. Kan grubu belgesi götürmem gerektiğini söylüyorlar, bu doğru mu,

Yani sürücü kursunun verdiği belgeler dışında bir şey gerekiyor mu, bunu öğrenmek istiyorum.

Ayrıca, şimdi prosedür nasıl işleyecek, ben ilk nereye ne kadar para yatıracağım, sonra nereye gideceğim, biraz anlatabilirseniz çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
şimdi bende bayramdan önce aldım ehliyeti hemen anlatıyım.

1-trafik bölgeye gidip 177 ytl para yatırıyorsun yanında sadece kimligini götürmen yetiyor

2- onu yatırdıktan sonra emniyete gidiyorsun ehliyet kursunun verdigi sertifikalar+2 foto+35 ytl gibi bi paraydı bunları bulunduruyorsun yanında

3-emniyette gittiginde öncelikle parmak izine gitmen gerekiyor parmak izi ve sicil kaydını yaptırkı +1 gün boşa gitmesin ehliyet başvuruları 2 ye kadar alınır ve herkez işini başından savuşturmak ister her gün 7 de kalk git

4-parmak izini ve temiz kagıdı aldıktan sonra aşagıya iniyorsun ehliyet kagıdı alıcam diyorsun 35 ytl ödüyorsun sana imza attıyorlar kagıda onuda dosyana koyup veriyorsun dosyanı ve sana şu gün gel diyorlar

unutmaman gereken şeyler

kan grubu kartını asla unutma alamassın
fotografları unutma
önce 177 ytl i yatırman lazım
bi tanıdık olursa işin çabuk hallolur susarsan dosyan hep aşagılara iner
hepsini hallettikten sonra al ehliyetini bide izmire gel benide gezdir veya ben seni gezdireyim
  • Yeni Oluştur...