unity100 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hepimiz girdik bi zamanlar bannere pay to surf isine vs.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ya zed sormasi ayip ne kadar kaldirdin o isten ? kazanan oldu mu ki hic para o olaylardan ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 evet az biraz kazandım ben. değmez. (meraklı ve hevesli kardeşlere: hiç uğraşmayın, gerçekten unique clickler dışında yemezler artık, uğraştığınızla kalırsınız)[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hayır bi yandan banner ' a tıklatırken bi yandanda hatunlara tıklatalım sevaba girelim diye düşünmüş işte çocuk ne üstüne gidiyosunuz anlamadım gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ben biliyom o işten yüzlerce dolar kazandı. beraber o yazan taktikleri kullanıp karıda kızda bitirdik parayı sora zed baktıki bu yol hak yolu değil yok dedi ben bırakıyom. şimdi yapmıyo bu işleri bahaneside hedehödö.. gerçekleri konuş üstad gerçekleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 konuyu okumuyorum ama kızın sizden hoşlanması için 3 şey gerek Fenerbahçe veya Beşiktaş'ı tut.(wallaha GS'Liyim diyince etkilenmiyolar yoksa gsyi severim, denendi onaylandı) Hiçbir zaman ağzından "bilgisayar" kelimesi çıkmasın(onaylandı) Kabadayı gibi veya entel gibi dolaşma. azıcık uyuşuk ol(onaylandı) bu kadar bitti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hmm anlıyorum para için yapmışsın.. peki ultima da kadın karakter açma olayı.. o da mı para için ? :lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 topic uplamak rules. ayrıca uo da female char açmak modaydı bi aralar, bir de çılgın abaza uo cular female char görünce at silah hedaye vermiolardı ondan açardı yurdum insanı, misal benim shu an oynadıgım char da dishi, ama nie? açan ark öyle açmış bana verdi bende öyle devam ediyorum. bi ara editletsem de male yapsam fena olmaz. paso aşkım canım bitanem dien oyuncuları gebertesim gelio :D bu arada saygılar Zed ;)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Zed, 12 January 2004 12:57 tarihinde demiş ki: ....o olaylar bitti, ama bu topic hala peşimden kovalar beni... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Hehe up to the sky :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 adam bi united devices de hayıra geçelim derken başına bi ton iş aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar