VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Selam arkadaşlar. Ben yaklaşık 1.5 yıldır oynadığım accountumu özellikle sıkılma sebebiyle satmak istiyorum. Karazhan ve craft (shadow) epicleri bulunmaktadır. Çok aşırı bir karakter ama Karazhan Gruul ve SSC'de rahatlıkla shadow veya holy olarak iş görebilecek seviyede bir karakter. (Denediğim için söylüyorum) Armory'de shadow seti bulunmaktadır aynı zamanda healing seti ile healing done 1200 seviyelerindedir. Tüm heroic keyleri bulunmakta Shattar'a exalted ve diğer tüm factionlar tam reveredin yarısında. Proffesionları silip yeni enchantinge geçtiğimden enchantingi 305tir. Üzerinde 500 gold var. Epic Mount ve normal Flying Mount bulunmakta. Dediğim gibi çok aşırı bir karkater değil ama rep olayıyla uğraşmak istemeyen Karazhan-Gruul vs girmek isteyen biri için iyi bir karakter. Herhangi bir şekilde takas düşüneceğim tek karakter Horde Hunter olacaktır. D3 seti olsa yeterli. Aynı acoount içinde birde 49 level hunter 32 level paladin falan vardır. Fiyat olarak çok yüksek düşünmüyorum tam bir bilgim yok ama tek priesti düşünerek 200 YTL civarında düşünüyorum. Karakter Adı: Wickedmoon Server: Xavius Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Wickedmoon İzmit-Balıkesir-İzmir civarı olması öncelikli tercihtir. İrtibat için [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar