PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Evet merak ettim Gazi Üniv mezunu olanlar yıl ve bölüm söyleyebilirler mi :D İktisat - 2001 mesela (Kesin hiç kimse çıkmıcak şansıma :) )[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 gazi anadolu versek :)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 yok güzelim o kurtarmıo :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Gazi Üniversitesinde radyo televizyon sinema masterı yapıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Haydaaa bizim üniversitenin o bölümü de varmıymış peh peh :) Nerede o fakültesi?[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 sosyal bilimlerde ders veriliyo. bazende iletişim fakültesinde. şunu söyleyeyim master üniversiteye oranla kat kat daha zor. master yapmaya karar verecek arkadaşlar çok yoğun bir ödev temposunu göze almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Allah kolaylık versin. Mesela ben şu an bıraktım galiba master ı. 2. senedeyim tez yazmam lazım ama tüm gün çalışıp gece de kütüphaneye gidemio insan dinlenesi gelio valla..[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bende bırakmayı düşündüm ama başladığım işi yarım bırakmak ağırıma gidiyo. sen ne üzerine yaptıyodun bu arada? mba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 malsef gazide yapamıorum masterı yıldız teknikteyim fln ama mba bu okulda paralı nieyse, bende mba in tükçesini iym yani işletme yönetimi master'ı yapıyorum fln. da ne blim ben bankaya girdim işe, e askere gidip gelcem yine burda başlıcam, ve büyük ihtimalle burda olucam hep, master neyime yarıcak ki?[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar