arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 TBC'den itibaren biriktirdiğim 5 GB screenshot sildim keşke silmeseymişim kirli çamaşırları geç ne skandallar vardı bende aile yıkacak, account kapattıracak cinsten lol :P preTBCler duruyor gerçi bir ara üşenmezsem yaparım bi kompileyşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kirli çamaşırlı birisi said: kaziyi bana verecekler varyaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 amagawd good old days :P biz böyle değiliz vn bizi bu hale getirdi guild wow guildi deil sanki Pembe dizi guildiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Abso ''Ammuhuna'' nasıl bir gülme efektidir, nereden çıkmatadır o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 gulme efekti degil o :) absonun kral lafi zeta jones memeler birde kizim bugun komsuya ipek yerine epik dedi kesin epic dusecek bana diyip farm yapmasi efsaneydi euhe hastasiyiz absonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 abso guild ortamında wow efsanesi diyebiliriz, şimdi biz çapulcular gibi gültsüz oynadığımızdan sadece 60% efsane yaratma potansiyeline sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Hayır abi bu topic aşağı gidemez, bu topic bi efsane yaw (:D. Hergün girip yeni cevaplara bakıorum yarılıorum. X( Lütfen bu topiği sabit falan yapın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar