arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 TBC'den itibaren biriktirdiğim 5 GB screenshot sildim keşke silmeseymişim kirli çamaşırları geç ne skandallar vardı bende aile yıkacak, account kapattıracak cinsten lol :P preTBCler duruyor gerçi bir ara üşenmezsem yaparım bi kompileyşın
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kirli çamaşırlı birisi said: kaziyi bana verecekler varyaaa..
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 amagawd good old days :P biz böyle değiliz vn bizi bu hale getirdi guild wow guildi deil sanki Pembe dizi guildiydi
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Abso ''Ammuhuna'' nasıl bir gülme efektidir, nereden çıkmatadır o?
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 gulme efekti degil o :) absonun kral lafi zeta jones memeler birde kizim bugun komsuya ipek yerine epik dedi kesin epic dusecek bana diyip farm yapmasi efsaneydi euhe hastasiyiz absonun
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 abso guild ortamında wow efsanesi diyebiliriz, şimdi biz çapulcular gibi gültsüz oynadığımızdan sadece 60% efsane yaratma potansiyeline sahip.
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Hayır abi bu topic aşağı gidemez, bu topic bi efsane yaw (:D. Hergün girip yeni cevaplara bakıorum yarılıorum. X( Lütfen bu topiği sabit falan yapın (:P)
Öne çıkan mesajlar