LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 arkadaşlar laptop ta bulunan dahili kamerayı vista üzerinden çalıştıramıyorum. normalde xp de bilgisayarım da simgesi çıkıyordu ama bunu vistada bulamadım. bu yüzden ban şöyle güzel, fonksiyonel bir program önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 güncel driver indir.Eski makinamda vista yükledikten sonra problemle karşılaşmıştım güncelleyince geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ya sorun vistanın görmemes değil mesela msn de filan kullanıyorum kamerayı ama ben fonksiyonel bir program da arıyorum aynı zamanda. ne biliim fotoğraf çekerken ışık renk ayarlarıyla oyanyıp çerçeve filan ekleyebileceğim bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar