quamor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 053x 637 46 26 numaram yani isim olarak NERIMAN harflerine tekabül ediyo :). eger ilgilenen olursa satabilirim . hani sevgiliniz felan vardir neriman adinda eheuhue. turkcell hazır kart.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ROFL! *dumur olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hepsini geçtimde ben 053x diyip,sonra hazır kart deyince sansürün ne anlamı kaldı? En fazla 2 aramada buluruz seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ahahaha süper yaa! -Abi beni arasana -Numaran neydi? -Neriman -Ne? -Neriman la..Neriman harfleri lol[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Öyle demeyin abi prestij. Kız arkadaşından ayrılınca noolur bilemem tabii haha[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Twilight, 04 January 2004 13:45 tarihinde demiş ki: hepsini geçtimde ben 053x diyip,sonra hazır kart deyince sansürün ne anlamı kaldı? En fazla 2 aramada buluruz seni :) 535, 536, 537 . 3 ihtimal var direkt numarayı yazsam "Yok öle biri kardeşim ne quamoru ne paticigi" diyemem :) ayıp olur. ve biri şimdi beni neriman zannedip arar felan . son zamanlarda çok saptan telefon geliyoda neriman aşkım veya neriman hanımla görüşcektim tarzında eheh[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bizimde kerem36 vardı öle teheeey...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Neriman nasıl oluyor anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: quamor, 05 January 2004 09:03 tarihinde demiş ki: said: Twilight, 04 January 2004 13:45 tarihinde demiş ki: hepsini geçtimde ben 053x diyip,sonra hazır kart deyince sansürün ne anlamı kaldı? En fazla 2 aramada buluruz seni :) 535, 536, 537 . 3 ihtimal var direkt numarayı yazsam "Yok öle biri kardeşim ne quamoru ne paticigi" diyemem :) ayıp olur. ve biri şimdi beni neriman zannedip arar felan . son zamanlarda çok saptan telefon geliyoda neriman aşkım veya neriman hanımla görüşcektim tarzında eheh[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. yapma ya 37lerdemi çıktı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 basligi gorunce sasirdim bi anda sonra okuyunca anladim , yuh abi millet nelerle kafayi bozmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 harbi aşmış[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ehe dunde biri aradi kesin paticikten . bole bi sap sesi nerimannnnnn dedi ne var lan diiyince bi anlık hevesi kursagında kaldi . :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: homoid, 10 January 2004 21:28 tarihinde demiş ki: Neriman nasıl oluyor anlamadım? Hani ceptelde numaraların altında harfler var ya, mesela a, b, c yazmak için 1e basıosun vs. işte bunda numara öle bi olmuş ki yazınca neriman oluo aslında 7 nin 4lüsünün 28lisi şeklinde olasılığı falan vardır ama farklı isimler de çıkabilir mesela: neriman ve nerimbn aynı numaradır..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 lol be gece gece yarıldım burda haha de merak ettiğim nokta şu, satan arkadaş boyle bi numaraya ozzellikle mi talip olmuş yoksa nası farketmiş nedir yani bilemiyorum ahah[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hattı aldım aradan bi bucuk sene gecti benim bole bişeyden haberim yok. Sonra bi gun gece bi kız tanışalım felan diye msj cekti ama nasıl msj lar atıyo bi bilseniz bende aradan bi kac gun sonra sordum benim no yu nerden aldın diye oda bi gun canının sıkıldıgını ve oyle rastgele numara cevirdigini soyledi .arkadası varmıs adi neriman o aklına gelmiis onun isimlerinden olusan rakamlari aramis ben cikmisim iste :) bende ilk ondan ogrendim.daha oncede bi kac kisi ariyodu zaten neriman neriman diye ama cakmiyodum davayi kiz ole diyince anladim :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Şu T9 rehber olayının yaygınlaşmasıyla çıktı bu olay..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 onu bilmem . ben ta 2001 de almıştım. hatta 2000 de. heralde.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yani 535 :) neyse hayırlı satışlar[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 şşş :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar