Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

053xNERIMAN satilik :)

quamor

Öne çıkan mesajlar

053x 637 46 26 numaram yani isim olarak NERIMAN harflerine tekabül ediyo :). eger ilgilenen olursa satabilirim . hani sevgiliniz felan vardir neriman adinda eheuhue. turkcell hazır kart.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twilight, 04 January 2004 13:45 tarihinde demiş ki:
hepsini geçtimde ben 053x diyip,sonra hazır kart deyince sansürün ne anlamı kaldı? En fazla 2 aramada buluruz seni :)

535, 536, 537 . 3 ihtimal var direkt numarayı yazsam
"Yok öle biri kardeşim ne quamoru ne paticigi" diyemem :) ayıp olur. ve biri şimdi beni neriman zannedip arar felan . son zamanlarda çok saptan telefon geliyoda neriman aşkım veya neriman hanımla görüşcektim tarzında eheh[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 05 January 2004 09:03 tarihinde demiş ki:
said:
Twilight, 04 January 2004 13:45 tarihinde demiş ki:
hepsini geçtimde ben 053x diyip,sonra hazır kart deyince sansürün ne anlamı kaldı? En fazla 2 aramada buluruz seni :)

535, 536, 537 . 3 ihtimal var direkt numarayı yazsam
"Yok öle biri kardeşim ne quamoru ne paticigi" diyemem :) ayıp olur. ve biri şimdi beni neriman zannedip arar felan . son zamanlarda çok saptan telefon geliyoda neriman aşkım veya neriman hanımla görüşcektim tarzında eheh[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..

yapma ya 37lerdemi çıktı??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 10 January 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
Neriman nasıl oluyor anlamadım?
Hani ceptelde numaraların altında harfler var ya, mesela a, b, c yazmak için 1e basıosun vs. işte bunda numara öle bi olmuş ki yazınca neriman oluo aslında 7 nin 4lüsünün 28lisi şeklinde olasılığı falan vardır ama farklı isimler de çıkabilir mesela: neriman ve nerimbn aynı numaradır..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

lol be gece gece yarıldım burda haha
de merak ettiğim nokta şu, satan arkadaş boyle bi numaraya ozzellikle mi talip olmuş yoksa nası farketmiş nedir yani bilemiyorum ahah[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

hattı aldım aradan bi bucuk sene gecti benim bole bişeyden haberim yok. Sonra bi gun gece bi kız tanışalım felan diye msj cekti ama nasıl msj lar atıyo bi bilseniz bende aradan bi kac gun sonra sordum benim no yu nerden aldın diye oda bi gun canının sıkıldıgını ve oyle rastgele numara cevirdigini soyledi .arkadası varmıs adi neriman o aklına gelmiis onun isimlerinden olusan rakamlari aramis ben cikmisim iste :) bende ilk ondan ogrendim.daha oncede bi kac kisi ariyodu zaten neriman neriman diye ama cakmiyodum davayi kiz ole diyince anladim :lol:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...