pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65737 arkadaslar buraya yazdım ama yardım eden cikmadi, mesela bir hayvan aldınız ve birdaha nezaman cikicagini biliyosunu o saati ustune ekleyip size alr verebilcek ve bunlari duzenli tutabilceginiz bir program varmı?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 up[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 simdi sanirim osi de oynamiyorsun o yuzden oynadigin yerin spawn zamanlarini bilen bir program bulamazsin belki o server in developer lari yazarsa yazar.eger osi icin spawn zamanlarini soruyorsan tamer arkadaslar cevap yazar.sen spawn zamanlarini ben biliyorum sadece beni uyarmasi lazim diyosan calar saat kullan yada windows un scheduled tasks isimli programi var bu isini gorur.spawn tool diye bi program vardi eski fakat o hangi spawn larin nerde ciktigini gosteriyordu yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 şöle soyliyim bi hayvan gordum hemen aciklam ayazicam yanına sınır koyucam o sınıra ozamana geklince beni uyarsın gib.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ultima online icin yazilmis ozel bir program bilmiyorum bu konu icin ama ajanda programlarinin hepsi bahsettigin ozelliklere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 teşekkür ederim şekerim :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 sorun degil cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 *kıkırdar* :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar