elfoglu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 oreyi nasil kullanilir hale getirecegiz topluyorum ama sonra ne yapacagimi bilmiyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 çıkardıgınız oreları yakındaki bir Forge(ocaga) götürün ve oreların uzerine çift tıklayın yine hedef işareti çıkınca forge un üzerine tıklayın eger başarılı olursanız orelarınızı eritip kullanılmaya hazır hale yani Ingot haline getirirsiniz burdan alintidir forgelar blacksmith shoplarda bulunuyor yada minoc madenlerinde kaziyosun madenin girisinde bulabilirsin[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Arkadas eğer atlantic te oynuyorsan bulusalım .. Hem birlikte takılırız hemde Birlikte öğreniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar