Phobos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Tez çalışmam için uzun zamandır aradığım, sonunda bulduğum fakat boyutlarının büyük olması nedeniyle yazıcıdan çıkartamadığım bir çizim bulunmakta. Bulduğum çizim, A4 kağıtlarından neredeyse 1 ~ 1.5 cm daha uzun ve ben Photoshop ya da bu tarz resim düzenleyici program özürlü birisi olarak bu çizimi verim alabileceğim şekilde ayarlayamadım. (Mutlaka resmin bir kısmı çıkmıyor, geriye kalan kesimlerde sayfa kenarlarına yapışık olarak çıkarak boşluk bırakmıyorlar vs vs...) Aşağıdaki linkte vermiş olduğum resmi (orantılarını bozmadan) %20-25 oranlarında ufaltarak bana yardımcı olabilir misiniz? Çizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hm irfanview adlı programı yükle resmi aç. resize var kısayolu ctrl+r ordan istedigin boyutu gir kaydet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 @ Chiptech: Çok sağolasın :) Şu bayram günü nasıl bir sevap kazandığını bilemezsin :) @ Jedi: Hmm... Aklımda bulunsun bu irfanview programı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar