Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 mmm nasıl açıklıyayım tam olarak bilmiyorum ama şöyle ki; Ekran boyutunun Tam kare alan olarak Milimetrik şekilde değiştiğini fark ediyorum.. Bir pencereyi açıyorum.(Full döşeli olacak şekilde değil..) normal standart şekilinde.. |----| böyle iken |.....| |___| |------| |........| |------| oluyor.. Ama MİLİMETRİK değişim var.. Ayarlardan kurcaladım..ama bir değişiklik olmadı.. bunun nedeni nedir? gözlerim mi beni yanıltıyor yoksa sizdede oluyor mu? Windows tuşu+M yaparak Masaüstünü getirin önünüze.. Sonra (BİR PENCERENİN BOYUTU UFAK BOYUT olsun) o pencereyi simge durumuna tıklayıp,normal durumuna geçirirken,ekranın köşe kısımlarına bakın.. Buradaki değişim neden olur?? (Daha önce yoktu,yada varsada ben farketmedim...) ... *!kafayı yediğini sanar..şüphelenir*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Evet aynı şey bendede var ama sorun olarak görmüyorum okadarda rahatsız edici değil bence.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 :) tamam o zaman.. Bir kişide varsa sorundur,ama iki kişide.. hayır hayır :) (Selçuk erdemin bir karikatürü var,Penguenler çölde böyle,bir tanesi var önde baloncuklu,arkasında bir yığın penguş daha,eleman diyor ki: -Panik yok arkadaşlar,bir kişi kaybolabilir ama yüz kişi kaybolamaz dimi..)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 lol :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 flat screen olmadığından kaynaklanıyor diye bir sallamada bulunsam. -selçuk erdem rullz-[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Halfmumi, 20 January 2004 18:49 tarihinde demiş ki: :) tamam o zaman.. Bir kişide varsa sorundur,ama iki kişide.. hayır hayır :) (Selçuk erdemin bir karikatürü var,Penguenler çölde böyle,bir tanesi var önde baloncuklu,arkasında bir yığın penguş daha,eleman diyor ki: -Panik yok arkadaşlar,bir kişi kaybolabilir ama yüz kişi kaybolamaz dimi..) :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 her zaman dikkatimi çeker garip bi olay ama bende de war :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar