Bete Noire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bazen oyun oynuyorum. ama görüntünün renkli olmasını istemiyorum. sadece siyah beyaz ya da sepya olsun istiyorum. veya akla gelebilecek bilimum farklı efekt. kısacası farklı bir tat arıyorum diyebilirim, o yüzden böyle bir şey düşündüm. bu isteğime çözüm olabilecek bir yazılım var mı? veya ayarları varsa nerededir; nasıl yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Hue ayarı ile sepiaya yakın birşey elde etmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 benım monitorun software'ıyla crgb ayarı yapabiliyosun, onda siyah beyazda, düşük saturasyonda goruntu elde etmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 İnsanlar çok fantastik oldu :P Monitörün ayarlarından renk değerlerini değiştirerek yakın şeyler elde edebilirsin de galiba hazır değerler yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bazen oyun oynuyorum. ama görüntünün renkli olmasını istemiyorum yanlış okumadım demi! arkadaş merak ettim walla neden oyun oynarkene renkli görüntü istemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 nostaljik bir havada oynamak istiyor anlasilan.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 benim eski ati ekran kartında o efektleri oyunda yapabiliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Hımmm.. Hım. Birşey diyemedim bu konu hakkında ne diyim vardır bi bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar