dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 lam toplama değil de allahtan ufak veletler yok etrafımda yoksa benden para isteyecekler artık. neyse bu seneyi de yırttık, kazasız belasız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Diablo_Angel said: kazık kadar olduk para istiycek yüzümüz yok artık ^^ zaten para verende bulamıyoruz ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 dasaaa said: lam toplama değil de allahtan ufak veletler yok etrafımda yoksa benden para isteyecekler artık. neyse bu seneyi de yırttık, kazasız belasız.. hakkatten ya allahtan ufak kuzenler başka şehirde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 birkaç yıla kadar kardeşlerimin yanında kaynak yapıyordum ama artık 22 olduk söğüşleyemiyorum milleti bayramlarda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 250 ytl. Gerçi babamlar tatile giderken bişey lazım olur diye bıraktılar ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 100 topladım:D yüzsüzüm vermeyenlerin ellerini 2,3defa öptüm utandılar verdiler artık yada başlarından gideyim diye verdiler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ulen kuzenlerin çocuklarına verdim 100 küsür liram gitti :( ama benim çocuklara bayramda bahşiş vermesinler bilek sallarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben bu sene para verdim kardesime gözlerim yasardı essehk akdar olmusum dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 tatil diye harcligimi alamadim, bir asgari ucret kaybim var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 dede sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 off of..... dokunmayın kanayan yarama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 said: benim çocuklara bayramda bahşiş vermesinler bilek sallarım (: X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar