dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 the beatles - michelle pink martini - sympathique pink martini - since i fell for you beirut - the penalty norah jones - sunrise norah jones - thinking about you norah jones - don't know why norah jones - little room kurt elling - in the winelight ayrıca buddha bar'ın rebirth isminde bir cdsi var. ilk şarkı hariç müthiştir, dinlendirir hayata bağlar.
Regador Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Norah Jones - Those sweet words Red Hot Chili Peppers - Porcelain Pearl Jam - Soon Forget PS:porcelain uyku getirir uyarmadı demeyin...
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 @Dev : The Beautiful South'u çok merak ettim isminden olsa gerek. Lime Wire'de falan da yok ne yapsak?
Dev Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Last.fm Desteği Bende sadece blue is the colour albümleri olduğundan ve her parçasını sevdiğimden onları yazdım.
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Ulver - Kveldssanger albümünü tek geçerim,özellikle sınav zamanlarında.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 chillout moods albumleri var,vh1 cıkarıyor genelde taviye ederim..gitar muzigi seviyorsan neal schon ya da john scofield.
psychedelica Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 @dev famous blue raincoat yazmışsında o ağlatmaz mı çok duygu yüklü bi şarkı o benim önerim: http://www.ensemblegalatia.com/ bunun dışında alan parsons project vede blackmores night iyi gider kanaatindeyim
Dev Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Doğru ağlatır, ama kısık sesle sözlerine dikkat etmeden dinlersen rahatlatır : )
Öne çıkan mesajlar