kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 java uygulamalarını görüntülemek için tavsiye edilebilecek bir telefon arıyorum... borsa takip etmek için kullanılacak, wlan'ı olsa iyi olur 3g / edge lazım PDA olsa bile çok büyük olmaması lazım Iphone işime yaramadı... - Şu an için aklımda sadece Nokia E61i var, fiyat/işlevsellik olarak en iyi telefon bu gözüküyor? tavsiyeleriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Sony Ericsson P1i Nokia E61i şu andaki alternatiflerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hilfe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sony ericssonun son modelleri java destekliyor fiyatı falanda uygun olanları var mp3 neyin çalar kamerası falanda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keshkolik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben k530i kullanıyorum çokta memnunum. saydığın özellikler arasından sadece wlan ı yok. dierleri var. üstelik ince hafif ve şık. tavsiye ederim. fiyatıda 400 450 ytl civarlarında olması lazım http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k530i?cc=tr&lc=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar