kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 java uygulamalarını görüntülemek için tavsiye edilebilecek bir telefon arıyorum... borsa takip etmek için kullanılacak, wlan'ı olsa iyi olur 3g / edge lazım PDA olsa bile çok büyük olmaması lazım Iphone işime yaramadı... - Şu an için aklımda sadece Nokia E61i var, fiyat/işlevsellik olarak en iyi telefon bu gözüküyor? tavsiyeleriniz nedir?
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Sony Ericsson P1i Nokia E61i şu andaki alternatiflerim...
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sony ericssonun son modelleri java destekliyor fiyatı falanda uygun olanları var mp3 neyin çalar kamerası falanda vardır
keshkolik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben k530i kullanıyorum çokta memnunum. saydığın özellikler arasından sadece wlan ı yok. dierleri var. üstelik ince hafif ve şık. tavsiye ederim. fiyatıda 400 450 ytl civarlarında olması lazım http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k530i?cc=tr&lc=tr
Öne çıkan mesajlar