alinni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Tebrikler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 aa moron (üstteki alınmasın ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben revolation da 1-2 raid e girmiştim bi ara bi karakter satın almış ve onlar ile oynamıştım gerçekten raid disiplin tecrübe açısından partmak ısırtıcak adamlar var.. hatta fazla isim bilmem ama bazen raid master o kadar sinirlenirki 20 kere wipe yiyen oadamlar eheh ne hikmetse o gaz ile 1 denemede down ederlerdi cidden ismini kirletmeyen 2 horde guildi olarak aklımda Hammerheart ve Revo olucak her zaman Başarılar arkadaşlarım sız kestikce ben utanıyorum nedeni eskiden hep derdim türkler ile birşey olmaz.. ama siz başarıyorsunuz devam edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 raped and looted (((((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 nihlathak said: Bu oyunda zor encounter mantigi hata affetme derecesi ile orantili diye dusunursek archimonde hala en zor fight. Illidan cok daha kolay archimonde'dan. RoS daha cok melee adamlara bakan bir combat, ozellikle rogue'lara, ama archimonde'da cumle alem adam gibi oynamali, hele casterlarin en ufak hatasi wipe getirir. QFT, birinin hatası bütün raide mal oluyor archimondeta çoğu zaman. başka hiçbir encounterda yok bu durum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu hafta cok kotuydu bizim kill 8 kisi ölmüstü zar zor toparlayabildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hordlack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ya sev ya terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 sarhos main tank :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 birakin olsun o kadar koskoca archimonde the defiler bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksilence Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 SoulCube said: ordaki darksilence nicki mage chromaggustan gelmişti size dimi. evet chromaggustan gelmiştim zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hehe oke ben rsl tanırısn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksilence Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 eet hatırladım :) bu arada Illidari Council de indi.İlliadan deniycez bu hafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar