yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Müthiş bir olay! Bu mesajı 3 dakika içinde tanıdığınız herkese yollayın. Kısa süre sonra HİÇ Bİ Sİ.İM OLMADIĞINI göreceksiniz. Ben 3 kez denedim, inanılmaz ama gerçekten!! Her seferinde HİÇ Bİ Sİ.İM OLMADI. Mümkün mertebe daha çok insana ulaştırın ki bu şaşılası olaya herkes tanık olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bana da msnden geldi valla o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sanki daha önce açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oha dün açılmış daha niye önceden söylemedin? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aklıma gelmedi baps :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar