byzasz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bende kağıtla yakalandım bana doğru gelirken asistan yuttum kağıdı, f geldi ama ceza falan almadım( sonra bir kere daha yakalandım) bu işin burs kısmının dışındada bundan sonraki akademik hayatın boyunca kopya çekmen çok zorlaşacak haberin olsun, en öne oturturulup asistanların gözlerinin üstünde olmasına alışman da lazım, duvarlara falan bakılacak çevrendeki, masanın üstü falan kontrol edilecek.. bursun umarım kesilmez, ceza da ihtar alırsın büyük ihtimalle, genelde kendi ünin de yakalnırsan ceza olarak uyarı veriyor. başka üni de yakalanırsan 6 ay uzaklaştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Geçen gün dersanede sırf çekmiş olmak için iphonela kopya çektim. :D Wireless'dan girip eser adı yazdım google'a yazarı çıktı işaretledim. İlginç bi duguydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 burs=serseri öğrenci modeli=kopya=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 selam sonra nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ve sonraaaaa canavar adamı yemiş..... yaşadım bunu ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mulciiri kizaga cekme vakti gelmis. konuyu kitliyorum, olay sonuca ulasti, bi daha kopya cekerken dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar