Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisi Cikislari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada web3.ttnet.net.tr nin "yetkisizlere" kapali olmasi da ayri bi yuzssuzluktur, "ooh biz takiliriz kafamiza gore, kismeye de burnunu sokturtmayiz i$lerimize" zihniyetinin urunudur. e tabi rekabet yok hak hukuk yok, normal bunlar.[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
ulan enflasyon bile biz dogmadan onceki rakamlara geriledi, boyle bi buyuk bi mucizeden sonra (41 kere ma$allah) bi de $u internet sektoru serbestle$sse aglayacam sevincimden, ama yok , ula$tirma bakani demi$ ya 2004 un sonuna kadar "kademeli" geci$ yapilacak diye, bu demektir ki en iyi ihtimal 1 sene sonra bi$iler olur bu memlekette, ya da olmaya ba$lar.[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
bilgi yok da tahmin var : bu sefer fiberlerden degil, yurt capindaki dns serverlardan kaynaklanan bi sorun oldugu tahmin ediliyo , e bekleyip gorcez.[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
:hrr:

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

Neyse sakin olmak her zaman faydalidir.... Ama yani hakikaten insaf detirtiyorlar...

Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Mesaj tarihi:
evet evet, alakasiz sitelere ping atildiginda *domainden
lap diye geliyo ipsi ama zaman a$Imina ugruyo. ppfff[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
yemeksepeti 'ne girio en azından aç kalmadım :D[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies
Just to be shunned away by you
Now all I want is to die, no streets of gold in the sky
And I wash my hands of you..
Mesaj tarihi:
Keyiflerinden mi kapatıyor abi adamlar? Vardır bi bildikleri bize laf düşmez [ehheha][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
[/b]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 04 January 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aradım konuştum...

Bugün düzelme ihtimalı çok düşük dedi ama önümüzdeki haftaya kesin düzelir dedi...

Şimdi anasından mı başlasam yoksa allah kitap mı girişsem şaşırdım kapadım suratına...

Ulan sırf o değil her ay böyle olmaz ki ya INSAF YA VALLA INSAF.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
The time for honouring yourself will soon be at an end...

• Yeni Oluştur...