thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yok abi sadece ilgisizlik. pazar gunu isleri gucleri yok yurtdisi cikislariylami urasacak adamlar. yan gelmis yatiyolardir kimsenin umrumu baglanti gitmis,bilmem ne olmus. pehh[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu arada web3.ttnet.net.tr nin "yetkisizlere" kapali olmasi da ayri bi yuzssuzluktur, "ooh biz takiliriz kafamiza gore, kismeye de burnunu sokturtmayiz i$lerimize" zihniyetinin urunudur. e tabi rekabet yok hak hukuk yok, normal bunlar.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 şimdi iran'daki deprem yüzünden yurt dışı bağlantımız koptu derlerse hiç şaşırman valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 evet fiberoptik kablolarimiz iran depreminde olen insanlar icin 1 gunluk calismama eylemi yapiyo diyecekler. nede olsa burasi turkiye bizde turk insani. salagiz,yutariz.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ulan enflasyon bile biz dogmadan onceki rakamlara geriledi, boyle bi buyuk bi mucizeden sonra (41 kere ma$allah) bi de $u internet sektoru serbestle$sse aglayacam sevincimden, ama yok , ula$tirma bakani demi$ ya 2004 un sonuna kadar "kademeli" geci$ yapilacak diye, bu demektir ki en iyi ihtimal 1 sene sonra bi$iler olur bu memlekette, ya da olmaya ba$lar.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Pazar günü,tatil,evdeyim... NEDEN... NEDEEEEEEEEN!!!!!........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Kablonet Yetkilisi:ttnet le demin gorusme yaptik , hatlarin bugun duzelme ihtimali yokh dediler , hatta uzun bir surede duzelmeyebilirmish. dedi , demin telefon konusmasinda![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ne güzel bir haber, allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 şaka yapıyosun? hadi canım? ooh 2004 hayirli ugurlu geldi desenize?[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ne de olsa biz kuzuyuz koyunuz ooh güd bakalım telekom efendi hem ben sana telekom olamazsın demedim hebehöbö... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ne yapacaksınız yurtdışını türk malı türk malı herkes onu kullnmalı[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ulan ben simdi... *!telefona saldirir , en tesirli kufurlerini dusunur*[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Merhaba arkadaşlar, Yıl: 2004 Hafta bir, gol bir... Yılın ilk Pazar günü ve Internet yine felç. Hepimize geçmiş olsun. Sorunun kaynağı ile ilgili bilgi var mı? Ben pek bişeye rastlayamadım şu ana kadar.[hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bilgi yok da tahmin var : bu sefer fiberlerden degil, yurt capindaki dns serverlardan kaynaklanan bi sorun oldugu tahmin ediliyo , e bekleyip gorcez.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 :hrr: :hrr: :hrr: GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! Neyse sakin olmak her zaman faydalidir.... Ama yani hakikaten insaf detirtiyorlar... Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ne kolpalıycaklar çok merak ediyorum. Allahlarından bulsunlar. Bi özelleşse de rahatlasak ya bune paramızla rezil oluyoruz.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 dnslerden oldugu belli zaten. turk sitelerine ping bile atilmiyodu sabah. simdi biraz olsun duzelme var. bikac siteye girilebiliyo ve en onemlisi tum siteler pinglenilebiliyo(cevap alinmasada ping gonderiliyo en azindan) off of.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eşhedüü..........[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 evet evet, alakasiz sitelere ping atildiginda *domainden lap diye geliyo ipsi ama zaman a$Imina ugruyo. ppfff[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Çok merak edyorum şuan icq listemde kaç kişi online dır. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yemeksepeti 'ne girio en azından aç kalmadım :D[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bu konu 8 sayfaya gider diyorum, hadi hayırlısı[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 fazla[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Keyiflerinden mi kapatıyor abi adamlar? Vardır bi bildikleri bize laf düşmez [ehheha][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 04 January 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Aradım konuştum... Bugün düzelme ihtimalı çok düşük dedi ama önümüzdeki haftaya kesin düzelir dedi... Şimdi anasından mı başlasam yoksa allah kitap mı girişsem şaşırdım kapadım suratına... Ulan sırf o değil her ay böyle olmaz ki ya INSAF YA VALLA INSAF.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar