Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Yine goctu galba pff...[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 banada öyle geldi bir anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ahahaah hala düzeltemediler. Sorun UltraTV'den mi yoksa genel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Valla bende ultra tvyim bendede problem var...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 adsl ve interaktif tede var hatta bazı turk sitelerine bile girmiyo[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 benim yurtdışı çıkışı yavaş değil, hiç çıkmıyo :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 valla patladı :) kendi siteme bile giremiyorum sabanci telekomda host ediliyo[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Off çok geçmeden gelse bari.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 sorun pek yurtdışı çıkışları değil gibi. içi/dışı gibi bir durum var ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Telekom yurtdışı çıkışların kapasitesini artıracaktı 1 Ocak'tan sonra. İster misiniz neden bu olsun??!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ulan tamda swg aldik oynuyorduk mutlu mesut[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 estel o oyuna 80 kaat vercene bana ver daha mutlu mesut yaparım seni patlasın içinde telekom sitesine bile giremiyorum yanlız :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yurtdisi haricinde tum ISS'lerle baglantisi gitmis sanirim ttnetin. paticige bile giremiyodum simdi girebildim. en azindan bu bi calisma oldugunu gosterir. duzelsede biran once kurtulsak poff. :([hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ben o oyuna 75 kaat verdim ve mutluyum.. saolasin ama senin mutluluğna ihtiyacm yok keltoşum.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ankara / Kablonet burada... Yurtdisi yok, bleh bleh bleh... saat bir oldu be... Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Merhaba, Sanki KaZaA'da bağlanmıyor. Kezâ, ICQ ve MSN'de de sorun var gibi (Gerçi. MSN ve ICQ peryodik olarak saçmalar, ICQ'da vekil sunucu gereksinimi olabilir, henüz denemedim) Ayrıca, bant genişlikleri artacaktı diyoruz; fakat http://web3.ttnet.net.tr/ hâlâ yetkisiz kişilerin erişimine kapalı. Bant genişlikleri falan artsa da bu yalnız Türk Telekom'un bildirisi olabilir, gerçeği yansıtıp yansıtmadığını bilemeyiz. Artık Türk Telekom işin suyunu çıkardı: Örneğin: Kablo Internet'i rafa kaldırma girişimleriyle gelen ADSL hizmet çılgınlığı da ne ola? Kendisine altyapı masrafı çıkartmadan(Sadece santraller yenilenecek, kablo döşemesi gereksiz), araya bizimle ilgilenecek ve kârdan pay alacak bir kuruluş sokmadan (UTV, Aktif v.b.), sabit ve düşük tesisat ücretlerini muhtemel talep patlamasını öngörerek artıran (nakit para tatlıdır); ama kullanım fiyatlarını düşüren ( MAlum, diğer firmalar da olacak şimdi, rekabet etmek gerek) Türk Telekomu, bu pazar stratejisi sebebiyle tebrik (!) ve takdir (!) ediyorum. Düşündükçe sinirlerim bozuluyor... Neyse, yine galeyana geldim, özür dilerim. Umarım şu sorun düzelir.[hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 UTV kullanıcısıyım bende yaklaşık 10:00 dan beri bağlantı, yok çoğu siteye giriş yapamıyorum bunların içinde türk siteleride mevcut. Hayırdır işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 vereceksin telekom genel müdürünü Ishinotsuyoihito'nun eline, bak bakalım bir daha böyle yanlışlar yapıyor mu... :lol:[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Arkeyn, ismimi C/P yaptın değil mi? :) Maalesef sorunlar kelle istemekle çözülmüyor (Biz yine de kelle de isteyebiliriz tabii, o ayrı). Düşünce yapısı değişmediği sürece asalım-keselim, ya da yazalım-çizelim. Ben yazma çizme işini yapanlardanım, fakat Türk Telekom'un gözünde hâlâ "müşteri" değil "vatandaş" isek bu büyük bir sorundur. Ben hâlâ geç ödediğim bir faturadan sonra kesilen kablo hattımı en yakın santrale giderek açtırıyorsam bu da büyük bir sorundur... Neyse, sorun çok. Çözüm yollarına bakacağız.[hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 kafam girsin telekoma kafam. turkiyede internet=stres[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 04 January 2004 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Yurtdisi durumuna surdan bakabilirsiniz.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 kablonet patladı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 1 2 saat önce kablonetlerde bağlantı hiç yoktu. Kablonet UltraTV Adsl bok püsür ne varsa yurt dışına yamuk şu anda... (Plus +) 310 28 28'de tahminimce sadece 1 operator var ve meşkuliyeti yaklaşık 2 saattir bitmedi... Sinir bozucu.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hmm hmm kalktim oturdum bilgisayarin ba$Ina, mirandayi actim baglanmasini bekliyorum icq ve msn in , i ih , tik yok, dur dedim yeni proxy bulayim , yabanci siteleri acmadigini gorunce jeton du$tu, ayip ya bu kadar da olmaz. gerci hadi iyi niyetle, yurtdi$i bandwithini yukseltirlerken, ellerine yuzlerine bula$tirdilar diicem de , ondan bile $upheliyim. neyse bekleyelim bakalim nolcak.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Diger iss ler akillandi tabi hemen kiralik hatlarini sokuyolar devreye. Biz de ttnete bagli elimiz kolumuz bagli bekliyoruz.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar