Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisi Cikislari


Adiemus

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Sanki KaZaA'da bağlanmıyor. Kezâ, ICQ ve MSN'de de sorun var gibi (Gerçi. MSN ve ICQ peryodik olarak saçmalar, ICQ'da vekil sunucu gereksinimi olabilir, henüz denemedim)

Ayrıca, bant genişlikleri artacaktı diyoruz; fakat http://web3.ttnet.net.tr/ hâlâ yetkisiz kişilerin erişimine kapalı. Bant genişlikleri falan artsa da bu yalnız Türk Telekom'un bildirisi olabilir, gerçeği yansıtıp yansıtmadığını bilemeyiz. Artık Türk Telekom işin suyunu çıkardı: Örneğin: Kablo Internet'i rafa kaldırma girişimleriyle gelen ADSL hizmet çılgınlığı da ne ola? Kendisine altyapı masrafı çıkartmadan(Sadece santraller yenilenecek, kablo döşemesi gereksiz), araya bizimle ilgilenecek ve kârdan pay alacak bir kuruluş sokmadan (UTV, Aktif v.b.), sabit ve düşük tesisat ücretlerini muhtemel talep patlamasını öngörerek artıran (nakit para tatlıdır); ama kullanım fiyatlarını düşüren ( MAlum, diğer firmalar da olacak şimdi, rekabet etmek gerek) Türk Telekomu, bu pazar stratejisi sebebiyle tebrik (!) ve takdir (!) ediyorum. Düşündükçe sinirlerim bozuluyor...

Neyse, yine galeyana geldim, özür dilerim. Umarım şu sorun düzelir.[hline]Berkin Bozdoğan
BYTE & PCPratik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkeyn, ismimi C/P yaptın değil mi? :)

Maalesef sorunlar kelle istemekle çözülmüyor (Biz yine de kelle de isteyebiliriz tabii, o ayrı). Düşünce yapısı değişmediği sürece asalım-keselim, ya da yazalım-çizelim. Ben yazma çizme işini yapanlardanım, fakat Türk Telekom'un gözünde hâlâ "müşteri" değil "vatandaş" isek bu büyük bir sorundur. Ben hâlâ geç ödediğim bir faturadan sonra kesilen kablo hattımı en yakın santrale giderek açtırıyorsam bu da büyük bir sorundur... Neyse, sorun çok. Çözüm yollarına bakacağız.[hline]Berkin Bozdoğan
BYTE & PCPratik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 2 saat önce kablonetlerde bağlantı hiç yoktu.

Kablonet UltraTV Adsl bok püsür ne varsa yurt dışına yamuk şu anda...

(Plus +)

310 28 28'de tahminimce sadece 1 operator var ve meşkuliyeti yaklaşık 2 saattir bitmedi...

Sinir bozucu.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
The time for honouring yourself will soon be at an end...

ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm hmm
kalktim oturdum bilgisayarin ba$Ina, mirandayi actim baglanmasini bekliyorum icq ve msn in , i ih , tik yok, dur dedim yeni proxy bulayim , yabanci siteleri acmadigini gorunce jeton du$tu, ayip ya bu kadar da olmaz.
gerci hadi iyi niyetle, yurtdi$i bandwithini yukseltirlerken, ellerine yuzlerine bula$tirdilar diicem de , ondan bile $upheliyim.
neyse bekleyelim bakalim nolcak.[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...