phoebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 arkadaslar sızler ıcın de sakıncası yoksa bır bulusma duzenlesek hem petlerımız tanıssa hem bız yakından gorusebılsek guzel olmazmıydı kı?:D bu ısler nasıl yapılır bılmıyorum bırılerınden ızın almam gerekıyormu sıte ıcınde bılmıyorum ama boyle bırsey duzenleyebılırız..eger yaparsak kımler kopusunu(kopek) alır gelır acaba? --saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bayram içinde olursa efes ile gelebilirim. fakat fazla bir rahbet olacağını zannetmiyorum. forumun geneli kedi sahibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aslında guzel fikir haftasonu cayır cimen cok guzel olabilir...köpeği olmayanı kabul ediormusunuz pekü?.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ben getiriyim dicem de benimki tam serseri hiç anlaşamıyor diğer köpeklerle.. Geçen 7 yaşındaki bi köpeğin ağzını ısırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi maksat bulusmak kaynasmak hayvan sahıplerı bırbırıne benzer zaten farketmez kı ha kedı var ha kopek..:D kedısı olanda getırebılır kutusunda:D hem bende kedı de var o da gelebılır:D saka bı yana herkes davetlı bakmayın baslıga eger ragbet olursa yapalım..bana her turlu uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bölumumuzun gordugu ragmet goz onune alınırsa bu bulusmanın gercekleşmesi için biraz beklemek gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eheh petlerinizi mi kapıştıracaksınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 pikachumla gelirim, tasolarinizi toplarim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kapışma kapıştırma yok son derece barış yanlısıyız.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ok belkı cosan olur benım ıcımden gelmıstı..ıstenmıyorsa vazgecılebılır tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 eğer ciddi anlamda bu tarz bir organizasyon düşünülüyorsa, alan olarak her türlü desteği sağlamaya çalışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yetkılım dedıgın gıbı bı el atsan su konuya ne guzel olur ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 şuanda kesin katılırım diyebilen kaç kişi var acaba? bu konuda paticik genelindede bir ilan yayınlanabilir tabi :) bu konudaki gerekli ayarlama işlemleri için yöneticilerle irtibat kurabilirim. ancak havalar soğuk biraz daha ısınsa daha mı iyi olur acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ben türkiyedeyken yaparsanız buluşmayı köpekleri devirebilitesi olan yarı aslanımsı yodamla gelebilirim belki =P Ama kaçamayacak bir alanı olması lazım bir de kendileri Son of The Warrior Cat 'in ta kendisi olduğundan köpeklerle anlaşamıyor =P Getirmeyin köpek falan kedi getirin siz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 lol benım kedım de hergun kopegı devırıp kosesıne kurulup gozlerını kısarak yatıyor gunun gerı kalan kısmında:D..benım ıcın hıc sorun deıl her zaman gelebılırım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ühü benim kedim öldü ama yine de sizinkileri sevmeye gelirim, kedilerinizi itinayla sıkıştırırım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Buluşmanın yapılcagı yerler nereler olabılır ? Çayır çimen + mangal derseniz ev sahipliğide yaparım. Benimkini getirmesi zor olur hatta Zegna'yıda transfer ederiz İstanbul'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar