Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul pati pet bulusması..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar sızler ıcın de sakıncası yoksa bır bulusma duzenlesek hem petlerımız tanıssa hem bız yakından gorusebılsek guzel olmazmıydı kı?:D bu ısler nasıl yapılır bılmıyorum bırılerınden ızın almam gerekıyormu sıte ıcınde bılmıyorum ama boyle bırsey duzenleyebılırız..eger yaparsak kımler kopusunu(kopek) alır gelır acaba?
--saygılar..
Mesaj tarihi:
abi maksat bulusmak kaynasmak hayvan sahıplerı bırbırıne benzer zaten farketmez kı ha kedı var ha kopek..:D kedısı olanda getırebılır kutusunda:D hem bende kedı de var o da gelebılır:D
saka bı yana herkes davetlı bakmayın baslıga eger ragbet olursa yapalım..bana her turlu uyar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
şuanda kesin katılırım diyebilen kaç kişi var acaba? bu konuda paticik genelindede bir ilan yayınlanabilir tabi :)
bu konudaki gerekli ayarlama işlemleri için yöneticilerle irtibat kurabilirim. ancak havalar soğuk biraz daha ısınsa daha mı iyi olur acaba :P
Mesaj tarihi:
Ben türkiyedeyken yaparsanız buluşmayı köpekleri devirebilitesi olan yarı aslanımsı yodamla gelebilirim belki =P

Ama kaçamayacak bir alanı olması lazım bir de kendileri Son of The Warrior Cat 'in ta kendisi olduğundan köpeklerle anlaşamıyor =P Getirmeyin köpek falan kedi getirin siz =P
Mesaj tarihi:
lol benım kedım de hergun kopegı devırıp kosesıne kurulup gozlerını kısarak yatıyor gunun gerı kalan kısmında:D..benım ıcın hıc sorun deıl her zaman gelebılırım
saygılar
Mesaj tarihi:
Buluşmanın yapılcagı yerler nereler olabılır ? Çayır çimen + mangal derseniz ev sahipliğide yaparım. Benimkini getirmesi zor olur hatta Zegna'yıda transfer ederiz İstanbul'a :)
  • Yeni Oluştur...