arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yıllar önce machine head'in burning red albümü çıkmıştı klibi çekilen bi şarkı vardı klip çok karizmaydı şarkı da güzeldi sonra arcane gidip albümünü almıştı pişman olmuştu şimdi o şarkıyı arıyor ama albümü dinleyesi hiiç yok kaset dinlemek istemiyor 1.5 saat. o yüzden sizden yardım bekliyor grup: machine head albüm: burning red şarkı adı: ? (işte burada siz devreye giriyorsunuz :))[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 up[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 From This Day?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bilmiom işte sorun da o :) bakayım kazaa ya from this day miymiş.[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 tenk yu Damien :)))) allahh süper şarkı eheahu coştum :) şarkı black sabbath tribute muş bilmiodum :)[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar