Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bir Tebessüm insan hayatını, hatta birden fazla insanın hayatını nasıl değiştirebilir? Akalımda kalan bir tebessüm hikayesi şöyle: Adamın bir tanesi bir lokantaya gider yemek yemek için.Ancak öylesine morali bozukturki; yemek önüne gelir ve yemek soğuyuncaya kadar düşünmekten vakit bulamaz yemeği yemeye...gözleri dalmış derin derin düşünüyormuş...Lokantada küçük bir garson varmış çalışan...adamın moralini bozuk olduğunu bilmeden karşısına geçer ve küçük bir tebessüm eder adama...bu tebessüm adamın dikkatini dağıtır.. düşünmeyi bırakır...adamın öyle hoşuna gitmişki o da çocuğa tebessüm etmiş. onca derdin arasından bi an da olsa sıyrılmıştır...sonra güzel şeyler düşünmeye başlamıştır adam... derken yemeği yer ve hesap ister... Hesabı küçük çocuk getirir... Adam çocuğa: bana herşeyimi unutturdun der... az önce öylesine moralim bozuktu ki, nerdeyse isyan edecektim der...ve bunun üzerine çocuğa bahşiş bırakır...bahişite yevmiyesinin bikaç katıdır çocuğun...adam gider.. çocuk bahişi alınca çok sevinir..Akşam olur iş biter..çocuk eve doğru yol alır..giderken köşe başında bir dilenci görür ve yanından geçer....dilenciyi biraz geçince aldığı bahşiş aklına gelir...acaba aç mıdır tok mudur der ve geri döner..dilenciye bahşişin yarısını verir...ve devam eder...artık dilenci de çok mutlu omuştur...dilenci bir apartmanın bodrum katında yatar kalkarmış... kendine ilk defa iyi bişeyller alır yemek için...yattığı yere doğru giderken bir köpek yavrusu görür...bugün benim yemeğim fazla diye düşünür bunu da alayım der.. hem dışarısı da soğuk..benim kaldığım yerde bu da yatsın diye düşünür ve alır yavrucağı... derken gece olur ve herkes yatar...o gece dilencinin kaldığı apartmanda yangın çıkar...bunu küçük köpek farkeder sadece...yangın olduğunu anlayınca bağırmaya başlar köpek...bu sese dilenci uyanır .yangını gören dilenci tüm apartmanı kaldırır.ve apartmanda kimsenin canına zarar gelmeden yangın söndürülür.. ......Ufacık bir tebessüm hayatı işte böyle değiştirebiliyo.... .........................SEVGİYLE KALIN............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Tebessüm :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 entresan... tebessüm evet :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 enterasan ama güzel diyorum iste pakize bu olayi asti sevgilisine allah sabir versin :) neden dersen bak mesela Tıp cı ile evlenmiceksin cünkü seni senden daha iyi bildigi icin :) [signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 [Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 22 January 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar