Art Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Cnet CWR-854 Cnet 54Mbps 4 Port Kablosuz Router modem var fakat icerdeki 4 makina wireless uzerinden internete baglanior sorun cikmadan fakat networke baglanamiyorum..bu konuyda yardimci olursaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaşıma açıkmı makineler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 I$letim sistemleri plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 xp isletim sistemleri evet paylasimlar acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 baslat > calistir > cmd ipconfig /all oradan bilgisayarların ip adreslerini öğreniyorsun. daha sonra baslat > calistir'a ip.ad.re.si formatında bağlanmak istediğin bilgisayarın ipsini yazarak bağlanmayı dene, bağlanamazsa buraya yazıver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar