arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Shared folder daki download etmekte olduğum herhangi bir video dosyasını bu programla açmak, izlemek istediğimde shared folder a tıklıyorum ancak program onu folder olarak algılamıyor ve onu dosya zannedip açmaya çalışıyor.Düzelmesi için ne yapmalıyım ?[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir !
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bu arada v0.21 alpha.[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir !
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Sorun hakkında yorum yapamıycam ama Kazaa Preview Extractor'ı tavsiye edebilirim. Download.com da bulabilirsin[hline]Ghost of The Navigator
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 avi previewi açıyorsun sonra my computersdan kazaa dosyaları nereye çekiliyorsa oraya gelip dosyanın hangisi olduğunu buluyorsun sonra tutup dosyayı avi preview üzerine bırakıyorsun biraz bekledikten sonra çekileni görebiliyorsun
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 teşekkürs[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir !
deviL Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 evet yeni kazaa lite my shared folder'i, masaustune .exe olarak kaydediyor ve bu exe dosyasi: c:my shared folder 'a cikiyor.
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 evet valla exeymiş hiç dikkat etmemiştim :) folder gibi duruyo şerefsiz :)[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır*
Öne çıkan mesajlar