arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Shared folder daki download etmekte olduğum herhangi bir video dosyasını bu programla açmak, izlemek istediğimde shared folder a tıklıyorum ancak program onu folder olarak algılamıyor ve onu dosya zannedip açmaya çalışıyor.Düzelmesi için ne yapmalıyım ?[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bu arada v0.21 alpha.[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Sorun hakkında yorum yapamıycam ama Kazaa Preview Extractor'ı tavsiye edebilirim. Download.com da bulabilirsin[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 avi previewi açıyorsun sonra my computersdan kazaa dosyaları nereye çekiliyorsa oraya gelip dosyanın hangisi olduğunu buluyorsun sonra tutup dosyayı avi preview üzerine bırakıyorsun biraz bekledikten sonra çekileni görebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 teşekkürs[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 evet yeni kazaa lite my shared folder'i, masaustune .exe olarak kaydediyor ve bu exe dosyasi: c:my shared folder 'a cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 evet valla exeymiş hiç dikkat etmemiştim :) folder gibi duruyo şerefsiz :)[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar