arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 tool un bi şarkısı vardı adını unuttum klibinde tipsiz iblis gibi şeyler var bi başka tipsiz şeyin suratını ısırıyo bazı yerlerinde alevler var o şarkının adı neydi ? acil dinlemem lazım !![hline] Fifteen man on the dead man's chest,yo ho ho and a bottle of rum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 up :([hline] Fifteen man on the dead man's chest,yo ho ho and a bottle of rum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 www.cd-now.com'dan cdlerin içerigini gorebilirsin sarki listesi halinde hatırlarsın ozaman....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 adını hiç hatırlamıyorum o yüzden liste bakmakta bir anlam ifade etmiyor bütün albümü çekmekte kasar şu an. neyse elbet bulacağım.[hline] Fifteen man on the dead man's chest,yo ho ho and a bottle of rum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenleaf Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Tool`un sober iyi :)[hline]Cornered a Fox , More Dangerous Than A Jackal ! Stranger from strange world... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 üşengeçliğin canı çıksın bunu ne zaman çekmeye veya aramaya kalksam bi terslik olmuştu 1 yıl 5 gün sonra çektim şiddetle tavsiye ediyorum : Tool - Schism[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar