Phobos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sebebi nedendir bilmem, bünyemde bir vurdum duymazlık/umursamazlık baş göstermekte. Birisi yanımda bir şey anlatmaya kalksa tam anlamıyla söyledikleri bir kulağımdan transit geçiş yaparak anında öbür kulağımdan çıkıyor ya da birisi bir şey anlatırken o sırada içimden "İyi de bana ne?!" düşüncesini geçiriyorum. Hatta ileri gidip bu düşüncemi sesli bir şekilde dile getiriyorum. Yaş olmuş 24, üniversite son sınıftayım ama okul bitecek gibi değil, ileride askerlikti iş sorunuydu vs vs gibi çoktan düşünerek bir yol çizmiş olmam gereken önemli konular bile hiç umrumda değil. "Nasılsa günü geldiğinde olacak olan olur" havası hakim. Hayır, birilerinin anlattıkları bir dereceye kadar zaten beni ilgilendirmez ama kendi hayatım ve geleceğim ile ilgili önemli konularda bile bu tutumum artık beni rahatsız etmeye başladı. Bu "Bohemvari" hallerimin sebebi nedir ne değildir bilmiyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi birisi benim iyiliğim için bir şeyler söyleyecek olsa 5 dk. sonra zihnimde o anlatılanlardan hiçbir zerre kalmıyor. Neyse bunları burada dile getirerek sizinde zamanınızı aldım, kusuruma bakmayın artık. :) Edit: Yanlış alana açmışım konuyu. Birisi Kişisel'e sallayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 E bizi hiç dinlemezsin ki o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 karpuz senin dediğini dip not olarak "gönül rahatlığı ile ne yazmak isterseniz yazın" maksadıyla yazmayı düşünüyordum da sonradan "adamdaki yılışıklığa bak" gibi bir düşünce uyandırabilir diye yazmadım. Yazılı metin olursa dönüp okuma avantajı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 silkin silkin kendine kendine gel gel!bu bu hayat hayat senin senin hayatın hayatın,kontrolu kontrolu sen sen ele ele almazsan almazsan kimsme kimse almaz almaz...(mazallah gozdede transit bir geciş vardır die önlem alayım dedim umarım yararlı olmustur.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Bende aynı şekildeyim. Ne bir işe girmek istiyorum nede ilerisi için bir planım yada bir isteğim var. Son zamanlarda çevremdekilerden de nefret etmeye başladım. Sadece zırva zırva konuşuyor herkes. Çok gereksiz bir hayatım var. Sanırım terrörist olma potansiyeli taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 irin said: silkin silkin kendine kendine gel gel!bu bu hayat hayat senin senin hayatın hayatın,kontrolu kontrolu sen sen ele ele almazsan almazsan kimsme kimse almaz almaz...(mazallah gozdede transit bir geciş vardır die önlem alayım dedim umarım yararlı olmustur.)) dedim irin yanki yapio :) sdfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar