Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar durup dururken kasmaya başladı

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Dün gece bilgisayarı download a bıraktım cok güzel bi şekilde calısıyodu dün gece bilgisayar ben bıraktıgımda. Eve bi geldim dün geceden beri açık kalan makina hayvani derecede kasıyo. bilgisayar çok ağır çalışıyo. açılırken 5 dakka muntazam bekletiyo. zar zor yazı yazıyo. uninstall yapiyim dedim onu bile yapmıyo. onu bile hala bekletiyo gathering required information da bekliyo şu anda.

deli olucam ya C2D E@1,6 çift çekirdek işlemci , 2 x 1024 ram var işletim sisteminde kütür kütür çalışması gereken bilgisayar bi anda salak salak hareketler yapmaya başladı. niye yapar bunu ya. he bide kernelfaultcheck diye bişey girmiş regedite hiçbişey download etmedim ama internette baktım hijack olabilir diyolar bu dalgaya. neden yapar bunu ya? makina daha 1 aylık yeni makina.

edik: RegCure programı ile bu kernel i disable ettim açılışta çalıştırmıyo bu programı ama hala aynı kasma söz konusu ne yapsam düzelmiyo bilgisayarda virüs yok falan yok filan yok. neden yapar bunu çıldıracam.

edik2: mesela müzik klasörünü açıyorum. liste halinde ya şarkılar albüm bilgileri falan yazıyo ayrıntı bölümünde onlar yukarıdan aşagıya sıralanmaya başladığı zaman kasmaya başlıyo. sıralanma bitince düzeltiyo kendini. hdd den bi problem olabilirmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...