Ashauntion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Arkadaşlar uzun zmndır teknolojiden uzak kaldım bana, basit, kullanışlı ve (Öğrenci olduğumdan) 500 milyonu geçmeyecek cep telefonları önerebilirmisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Hangi marka cep telefonu istiyorsun. Bakalım sana güzel birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashauntion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Marka hiç bir zmn tercihim dieldir... Kullanışlı pratik ve estetik bi telefon olsun bu konuda samsunglar fena deil sanki ama sen ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 U700 kullanıyorum tavsiye ederim, dokunmatik tuş takımı fena değil. Öyle korkarak basılaak türden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 biraz tortop olmus ama motorola rokr e2 fena degil..acık kaynaklı linux da var.cosarsın valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Valla arkadaş benim açacağım topiği açmış, beklentiler falan da aynı.. negzel Bekliyorum tavsiyeleriniz ben de :p güncel: http://tr.samsungmobile.com/wcms/products/phones/phonedata/specification/TR-SGH-D900I.jsp bunu buldum mesela, çok hoş gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ee yok mu başka tavsiye? :p kuzen şundan almış: http://tr.samsungmobile.com/wcms/products/phones/phonedata/specification/TR-SGH-D900I.jsp 440 ytl sanırım, çok güzelmiş. Kayan kapaklıların en incesiymiş falan filan canım çekmedi değil hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 nokia'da şaşmamalı derim :) E65 vardı fiyatı sanırım istediğinden biraz daha fazlaydı, bir göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 nokia 6300 al hem tarz hem çaça bir telefon radyosu da war 2 magapiksel kamera mp3 çalar vs... çok da kibar bi telefon tavsiye ederim bende ondan alıcam üstelikk tam öğrenci için 320 ytl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 abicim cep telefonundan ölesiye sıkıldım sana da tavsiyem al tırt bişeyi kalan parayla alem yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar