someone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 valla ben dialup ım arkadaşta dial up o bana babalar gibi yolluyo istediğini ben ona yollayamıyorum neden olabilir sorun?[signature][hline]Dikkat! Türk Mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ICQ'nun sana bir gicikligi varmiydi ? Son zamanlarda aranizda kirici bir sey gectimi ? Ne zamandir iliskiniz bu seviyede devam ediyor? :lol: Seni aldatiyor olabilir mi? Eger bunlarin hic biri yoksa Programi sil bastan yukle bana da olmustu...:P ben ole yaptim gecti...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 firewall kullanıyorsan o yuzden de olabiliyor.[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar