Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta Teste girmek için Guild oluşumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar selam ;

Bildiğiniz gibi ocak ta falan guild oluşumlarını toplu invite larla alıcaklar beta teste.Bunun için pati olarak bir guild kursak diyorum.Ve gerekli yerlere deşifre etsek kendimizi (warhammerın desteklediği forum ve sitelere).

Bu işin sistemi var tabi.Araştırmaktayım şuan, hatta bazı pati arkadaşlar bu işe başlamıştır bile bilmiyorum.

Warhammer offical sitesinin desteklediği portal ve forumlarda veyahut offical sitede bunla ilgili bilgiler var bi şekilde bir yere guild oluştuktan sonra müracaat etme olayı kesin var.

Alan yetkililerinin yol gösterdiği doğrultuda pati böle bir guild kurup bu işe girerse beta testine girme şansımızı yükseltebiliriz....

Ben derimki bir konu açılsın veya bu konu stick lensin.Guild e girmek isteyenlerin bir yoklamasını alalalım ardından isim seçelim anket yapalım.Ufaktan ufaktan artık.
Wowu hatırlıyorumda kaç ay evvelden nelere başlamıştık =)

HADI ARKADAŞLAR SAVAŞ BAŞLIYOR ! WARHHHGGGGGGG ! =)

Sevgiler
Mesaj tarihi:
Aga biz guildiz bizi de alın şeklinde, tanımadığın bir kadını dam
olarak gösterip bara girmeye benzemiyor malesef.
Önce bir websiten olucak,
Sonra biz şunu şunu yaptık diye göstereceğin somut bir başarı olacak elinde.
Yalan olur o.
Mesaj tarihi:
Dediğin şeyler yapılır kolay misal patinin warhammer bölümü açılınca onun altında yapılır.

Zaten başvuruyu http://www.warhammeronline.com/english/community/guildBeta/form.php

buraya yapıyorsun , girip bakarsan kapalı olduğunu görüceksin ama ocak şubat gibi tekrar alım olcak 1-2 parti.

Şuandada 3-4 parti guild olarak girenler var.
Topluluk var,site hazırda zaten,istekte herhalde vardır dimi ?

-----
Yabancı formların hepsını takıp edıorum beta ınvıteları sallamasyon alıyorlar feci,tamamen random.Guild davetlerinde bu kadar random olmasa bile ufak tefek özellikler aranacağını düşünüyorum.

Böle bir akım başlatmamız zaten mümkün değil , alan yetkililerinin görüşleride önemli

Birşeyi yapıp yapmamaktan önce ne kadar istediğin önemlidir diye düşünüyorum,yalan olur deyip kestirip atılmamalı.

İsteyen istemeyen , uğraşan , üşenen olmalı =)
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Aga biz guildiz bizi de alın şeklinde, tanımadığın bir kadını dam
olarak gösterip bara girmeye benzemiyor malesef.
Önce bir websiten olucak,
Sonra biz şunu şunu yaptık diye göstereceğin somut bir başarı olacak elinde.
Yalan olur o.

başarısız ve yetersizim diyorsun yani
Mesaj tarihi:
kaldıkı giren guild üyelerinin veya guildlerin ben şunu şunu yaptım bunu yaptım diyen elemanlara sahip olduğunu sanmıyorum dese bile bunu kanıtlayamaz ... Onuda geçtim mmorpgh deneyemı olmayan bunu belirten buna rağmen betaya invite alan bir adam var war-rvr forumlarında =) şimdi diceksiniz salakmı bu adam kendini deşifre etmiş bilgim vasfım yok hesabı...ama NDA olayı yurtdışında çok ciddiye alınan bişey ..=)

-----

Bide şöyle bişey var sallamasyon olmasa ne yazar ki.
Pure olmasada beta testerlık yapabilecek kapasitede biri olarak görüyorum kendimi.Guild olarak isteme sebebleri instance veya rvr mission vs vs tarzda şeyleri kordineli olarak ve guild özelliklerini falan kullanarak test etmek ıstemelerı bu tarz seyler...Yani bi guild sitesi,ventrilo server , istekli warhammercılar olay biter...Şansımızı deneyelim...Ama işte alan yetklileri el atarsa olur =)
Mesaj tarihi:
Şimdi o guild işi öyle kolay olmuyor. O beta başvurusundaki guild ibaresi, büyük, tanınan, daha önceki isim yapmış mmo lardan en az birinde köklü bir oluşumu olan guild ler için. Yani yazıda değil ama alırken dikkate alacakları guild ler onlar ve tabiki guild inv. ler random olmayacak bu yüzden. Ama bizim bir artımız olur eğer pati içindeki oluşumumuzla girersek oda, hazır ve güzel bir sitemiz var, üstelik war ın fan site banner larıyla bezenmiş ayrıca potansiyel bir oyuncu kitlesi var geniş bir guild izlenimini verecek.
Mesaj tarihi:
evet dediklerine katılıyorum , ama bi nihilium veya khadgar rage olmanda lazım değil sanırım =)

ya dediğim gibi ocak şubata daha var ve denemekten bır zarar çıkmaz..

olmadı patinin war guildi meydana çıkmış olur release olunca oyun en kötüsü =) boşa giden bişey olmaz hehe

wow da seven olarak yapmaya çalışmıştık yememişti =) warda yer belki
Mesaj tarihi:
Yok nihilium vs çok uç örnekler zaten onların başvuru yapmasına da gerek yok, eğer nihilium gibi wow da ün yapmış bir guild war oynayacağını duyurursa oynar, daha büyük reklam olmaz war için heralde. En azından Türkiye için eski bir frf ya da şimdi ne haldeler bilimiyorum ama alaturqua vardı, onların şansı bir açıdan daha fazla olur, eskiler vs. Patinin de ciddi bir forum yapısı, fan sitesi, kullanıcı potansiyeli var, beta başvurusundan önce mythic ile bir mail leşmek işe yarayabilir.
Mesaj tarihi:
Sen şu 2 acc alma mevzunu bir bana anlatsana bari senin yaptıklarını yapayım hehe.

Ama guild olarak girmeninde ayrı tadı vardır he..
Dediğim gibi olmadı pati guildi meydana çıkmış olur yalanmı..
Mesaj tarihi:
2 acc gelmedi aslında bana.
Arkadaşım aradı AGAA WAR BETASINA SEÇİLDİM diye, ben de inanmayınp maili forwardlamasını isteyince kendi posta kutuma 5 dk önce gelmiş invite ı gördüm :P
Ama benimkinin şifresi kayıp olduğunu için ulaşamıyoruz malesef.
Bu arada biz uzunca bir süre daoc oynadık ve başvururken referans olarak gösterilebiliyor daoc.
Mesaj tarihi:
bende ona benzer bir çakallık yaptım =)

ülke olarak türkiyeyi falan seçtinmi...

turkıyeyı kabul etmıorlar dıe bır msj okumustum birine maıl gelmıs bunla alakalı
Mesaj tarihi:
bunca zaman bu diag upload lu beta başvuru olayı yoktu , newslatter a üye oluyodun her ay mail geliodu ordan bakıodun o hesapla takip ettim baya..sonra bu dxdiag upload lu başvuru olayı geldi ... o furya zamanı hep 403 hatası aldım ... bir allahın kuluda demedi dxdiag.txt ismini değiştir öle upload la oluyor error vermıyor dıe ...şans eseri geçen gün farkettim gene denerken ölesine =) anasını satayim yaa...google da arattım oradada bulamamıstım sebebını başka browser kullanından başka...neyse ama güç oldu ama oldu :D
Mesaj tarihi:
arkadaslar simdi her kafadan bir ses cikmis ama ben bildigim ve arastirdigim seyleri size aktarayim ve paticik.com un planlarini aktarayim.

Bildiginiz gibi war-turkey sitesinin sahibi benim ve Turkiye'deki tek Warhammer Online sitesi(idi) ama kisa bir sure once bakima aldik ve paticik alt yapisina entegre islemine basladik su an entegrasyonla ugrasiyoruz ve icerik girdilerinle, yani kisa sure sonra acilacak Warhammer sitesi ile bu oyunda bir adim daha atmis olacagiz, simdi gelelim beta invite ve official site olayina, EA Mythic sirketinle WAR-Turkey adina yaptigim maillesmelerde su an icin Ingilizce, Ispanyolca, Fransizca ve Almanca icerikli fan sitelerini desteklediklerini diger diller icin ise yakin gelecekte yenilemeler yapacaklarini soylediler, bu bir nevi kibarca red cevabydi farkli dil oldugumuz icin.

Guild kursaniz alinirmiyiz sorusuna gelirse sansimiz hem var hem yok bunlarin sebepleri sunlar, ilk olarak bir gecmise ihtiyaciniz yok, War-Rvr sitesinin RedZerg isimli guildi sadece warhammer icin olusturulmus olmasina ragmen 10 invitation almis bir guild, Warhammer Inflict sitesi bir guild sitesidir ve sadece warhammer icin kurulmus bir guild olmasina ragmen icerik olarakda genis oldugundan hem fansite hem guildsite kategorisinde baya invitation almis bir site ve guildir.

Bizim yapmamiz gereken sudur, siteyi actigimizda istege bagli olarak bir guild kurulabilir, bu guildin roster i aciklanir guild manifestosu aciklanir ve bu sekilde basvurulur ama sunu unutmayinki guild beta invite da asla tum guild giremez. Guild in onem degerine gore beta key yollarlar genelde, 1 lider 3 officer 6 member seklinde davet ederler ama ciddden iyi ve basarili ve ayrica unlu bir guildseniz bu sayi 30 a kadar cikabilir.

Bu isi usulunle yapmak istiyorsaniz 1-2 hafta daha bekleyin site acilinca hep beraber yapariz.
Mesaj tarihi:
Süper valla guru anlattıkların , denemekten zarar gelmez elimize yapışmıcak sonuçta...Olmassada olmaz guild kurduğumuz kalırız kaynaşırız...

Ben varım valla.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mailler franszca geldi anasını sataym :D
Bienvenue dans la communauté WAR, Catlikethief !

Votre inscription sur le site est réussie. Dès aujourd'hui, vous allez pouvoir vous plonger dans l'univers plein de bruit et de fureur du jeu Warhammer Online : Age of Reckoning. Le Vieux Monde est à feu et à sang : il vous faudra bien vite choisir votre camp et rejoindre une des armées de l'Ordre ou de la Destruction. Que vous combattiez parmi les Peaux-vertes, les Hauts Elfes, les Nains, les Elfes Noirs, l'Empire ou le Chaos, vos buts seront les mêmes : vous couvrir de gloire sur le champ de bataille et mettre à sac la capitale ennemie !
Mesaj tarihi:
ingilizcesinde de fransızcasında da bugünden itibaren bu dünyaya adım atabilirsiniz demişler, ingilizcenin azizliğin uğradım diyordum yok burda da böyle. düzeltmeleri lazım onu.
Mesaj tarihi:
Guild tarzı birşey kurarsanız hazırım ben. Beta için 12 tane felan accountu açtım artık sayılarla şifre koyuyorum 12311151273739 fln gibi =P o siteyi çözdüm bazı bilgilere error verdiğinde " this is buged " yazıyorum tek "g" ile ama ve inanılmaz bir olay geçiyor o kısmı atıyorum adreste çok hata veriyo aynı adresi kopyala yapıştır yapıyorum ve error veriyor lanet şey. Çok sorunlu o sayfaları.
  • Yeni Oluştur...