Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ilke inşaata kaçırırım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Pyro said: bırakın bunları dotaya gelin, +1. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 GERGE said: Ben de biseksüelim. aa hadi ya ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Pyro said: bırakın bunları dotaya gelin, +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Azmodai said: GERGE said: Neden? Eşcinsel biri eşcinselliğin aşağılanmasını sevmez. Ben de biseksüelim. Utanmadan da söylerim bunu ve sana aynı şekilde davranıp tanrın ile alay ederek cevap veririm. Tamamen hakkım. Ama sana saldırmıyorum, argo kullanmıyorum, sadece yanlış bulmadığım fikirlere saldırıyorum. Tam senin yaptığım şey. A B Oasdadsasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ortalık karışmış, güzel topicmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 her türlü seksüelim mesela ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar