Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Acı çekmek vardı her bir hecede Kan akıyordu damla damla, İçini acıtıyordu geçmişin. Benimse bilmediğim tüm oyunlar, Melankolinin içine batmış bir beden Sensiz gecen bir gece. Bulanık bir su yüreğim , İz bırakmasın diye kendimi yakıyorum, Yanık et kokusu mu bu, Yoksa ruhum mu yanıyor bana fark ettirmeden Usul usul tükeniyor muyum ben? Neden bu saçma dünyada yaşamaya mecburuz ki.. Ben istemedim… Hem de hiç istemedim var olmayı. Bu benim seçimim değilse eğer, Neden mecbur tutuluyoruz, yalandan gülmeye Yalandan ağlamaya, Neden mecburuz biz yaşamaya? Sevdiğimiz hayal edip gerçekleştiremediğimiz, her defasında akmasını durduramadığımız, Okyanustan alınmış göz yaşları… Bir kadeh şarap tüm acımı alırdı, Sen olsaydın yanımda Sen olsaydın ellerimi tutan. Kaybettim her şeyi ,kendimi geleceğimi Kaptırdım düşler dünyasına ruhumu. Kafiye olsun diye yazmıyorum tüm bunları! Ben benim bunlar benim söylediklerim, Beynimde yankılanan. Önümde resmin ve bana bakan gözlerin, Bu benim hikayem. Sensiz gecen bir gece daha. Bir günün daha yükü omuzlarımdan kalktı. Ölüme bir gün daha yaklaştım. Mumlar yanıyor etrafımda, Gece kana susamış, Bense ona yanık et kokusu sunuyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 güzel olmuş tebrikler;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 estetik hiçbir şey uyandırmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Varsın olsun sende de uyandırmayıversin be canım. Bırak da uyandırılanlar konuşsun, bırak da uyanananlar kelam eylesin. Gayet de güzelcene işlenmiş bir şey yani bence. İsteyince pek de hoşça akıveriyor duygu yüklü kelimeler göz önüne. Eline sağlık canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar