Shimone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 şimdi oncelikle en bastan başlıyım. vanguard:saga of heroes oynarken yeni aldıgım ekran kartının sınırlarını zorliyim dedim. overclock fln izin verdigi kadar actım bazı ozelliklerinide program belirledigi gibi yap dedim. neyse 2 kez bilgisayar kendini kapadı arkadaki güç kablosunu takıp cıkardım tekrar calıstı. Ama 3.kez oldugunda hiç bi şekilde açamadım ve psu'nun yanmış olacagını dusunup arkadasdan psu aldım (psu 280w oldugu için haliyle kaldıramadı :( ) Arkadasın psu yu taktım bilgisayar çalıştı bu sefer ekrana göruntu gelmiyodu. herhalde yeni ekran kartımıda yaktım dedim eski ekran kartını taktım ondada sonuc degismedi. bu sefer anakartın bios a reset attım tekrar denedim ve görüntü geldi. Fakat şimdide açılış ekranında kalıyo bios a fln hiçbiyere giremiyorum. Biraz hikayemsi oldu ama... :D napabilirim şimdi ben bu anakarta? anakartın modeli asus p4p800se. yada sorun anakarttamı? baska bi yerde olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 açılış ekranında kalıyo dediğin yerde neler yazıyor yani ram test, ideler falan bunları gösterdiği yerde nerde kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tam onlari gosterdigi yerde kaliyo, evde bilgisayar olmadigi icin biraz gec yaziyorum kusura bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bilgisayara bağlı bütün usb aygıtları çıkartıp çalıştırmayı dene bide. eğer power supply ile ilgili bir sorunun varsa bu durumda muhtemelen açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Tek tek çıkartarak bulamazsın sorunu arkadaşının bilgisayar parçaları ile tek tek değiştiriceksin ki soruna yaklaş ve ek olarak o anakart ile çalışan6 makına var şuan çevremde,ofis çalışanları için AutoCAD makınası olarak kurmuştum. 1 yılı aşkın süredir sorun yok yalnız donanım tabanlı sorunlar ile karşılaşmıştım anakart+ses kartı anakart+ram anakart+ekran kartı. Sen bu overclock işini bios güncellemeden ve ayar çekmeden yaptıysan donanımsal bir soruna yol açmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar