Infeqted Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 -[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 güzel[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blur Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 gençliğinde yakışıklıymış[hline]Matt Rottinchain - Heretic Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki: herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 yeterince sahte bi adam olduğunu düşünmekteyim açıkçası.. müziğine pek bişey demek düşmez ama bana.. ender de olsa hoşuma giden bi iki şarkısı oldu[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Kenderleme Marilyn Manson'un güzel olan şeyi şarkılarında falan o tür triplere girse de, en azından ben hep bööleyim berbat bi yaşantım var demiyor. Yani soru sorulduğu zaman düzgün cevap verebiliyor ve hayatını insanlara göstermekten çekinmiyor. Yoksa o da her medya dünyasındakiler gibi satışını arttırmak için her türlü şeyi yapan bir şarkıcı :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Ehe şarkılarını bilmem , ama miğdemi bulandıran bir tipi var. Hele öyle acayip giysiler ile çıkınca sahneye[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 olsun.. bu benim ona gıcık olmam ya da benim başlı başına gıcık olmam sorunlarından biri ya da birkaçını değiştirdiğini zannetmiyorum.. :)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 süper bi kişilik[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 hmm bunu kaçırdım galiba tekrar ı var mı ? neyse sallayın sevmem zaten :P[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 18/03 = pazartesi ? lol bowling for columbine filmindeki marilyn le yapılan röportajdan sora bu adam hakkındaki düşüncelerim değişti adam belgeseldeki en güzel konuşmayı yaptı gayet de akıllıcaydı söyledikleri mtv deki olayı izleseydim keşke[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar