green_martian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 freud'a gore cinsel isteklerin seni tamamen ele gecirmis durumda turkcesi abazasiiin!!![signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 alla alla ben de sobn 3-4 gündür paso eskileri görüyorum böle nostaljik oluyor... hoş eski,ler olmasa bile olam potansiyeli olanalrda ziyaretime geliyorlar... bir nevi resmi geçit... normalde böyle üst üste olmazdı mesela saat 16:00 sularında eve geldim yattım uyudum 22:30 gibi kalktım o arada da bu tür bir rüya gördüm... ee kıçım açıkta da değildi?[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: green_martian, 21 January 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ....turkcesi abazasiiin!!! Green naaptın be hocam :)[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: PiNk, 21 January 2004 20:52 tarihinde demiş ki: Anlattigin ruya'nin tam tabirini kimse yapamiyorsa en uygunu o zaman.. Hayirdir insallah demek...:) Doğru aslında öyle demek lazımda :) biraz absürt bi rüya nede olsa.. yalnız çok ilginçti bi rüya kamerası olsada çekip koyabilme imkanı olsa insanın buraya :)[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ressam olup rüyalarını çizebilsen ne sanat olur ha[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Sevindirici bir haber alabilirsin. Maddi yönden mutluluk getirebilecek bir haber olabilir.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar