n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 CE için pre order falan bulamadım war-europe sayfasında ? yapan arkadaşlar yol gösterebilirmi ? kaldırmadılar inşallah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Kendi pre order ı çıktı mı ki oyunun? CE kesin var mı? İçinden ne çıkacak? Kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ya bol mesajlı konuların birinde pre order la alakalı bırseyler hatırlıorumda ordan çağırışım yaptım.Yoksa bişey bulduğum falan yok.Gereksiz panik yaptırmayım kimseye =) Hoş güme gittin hehehe... Tüm faq ları okudum offical olan fun site olan pre ordera dair bişey bulamadım. Ama çok başlarda CE içeriğini okumuştum ingame bişiler veriyorlar ama üstünlük sağlayacak şeyler değil. Ve kesin CE si çıkcak evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Oyun Us ve EU surumleri seklinde iki tipde cikacak ama henuz avrupa dagiticisi pre-order vermedi fakat US surumu icin Amazon.com kendi nezlinde CE ve Normal Box pre-order ini baslatti, 49.90 normal 79.90 CE box fiyatlari US edition icin su an itibariyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 saol guru , demek daha beklemedeyız us işime gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 erken preorder yapanlar 79.99 dan sonradan alacaklarda 89.99 dan alacağı haberlerine ulaştım bilginiz olsun ama ben 79.99 a almaktansa şimdi pre order yapıp 1 ay bekleyip 89.99 a almayı tercih ederim çünkü bellimi olur belki collector üzerinde de bir versiyonu çıakrtabilirler. Lotro da oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar