komik_soon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Arkadaslar bu programda msn den video nasil izletiyoruz cozemedim bi turlu splitcam da vistada calismiyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ayip biseymi sordum acaba kendi sitesinde bile destek yok msn,icq support yaziyor ama msn e nasil entegre ediyorum halen cozebilmis degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 şimdi msn ana penceresini açıyosun, araçlar >>ses ve görüntü kurlumu falan diyerek şu alttaki resmin olduğu yere kadar onaylayarak geliyosun sonra orada görünen webcammax falann yazılı bi aygıt daha bulacak, onu seçiyosun oluyo bitiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 FromTheHell said: şimdi msn ana penceresini açıyosun, araçlar >>ses ve görüntü kurlumu falan diyerek şu alttaki resmin olduğu yere kadar onaylayarak geliyosun sonra orada görünen webcammax falann yazılı bi aygıt daha bulacak, onu seçiyosun oluyo bitiyo.. splitcam da bu dedigin oluyor WebcamMax de bunu goremiyorum malesef isletim sistemi vista vista destegide var diyor sayfasinda hatada almiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 şöyle bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 moriQ said: şöyle bişey var.ilk mesajimda splitcam in vistada calismadigini solemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar