BonJovi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Selam, rock veya blues müzik yapan grup arıyorum. Vokal arayan gruplar tarzlarını yazarlarsa, bu konuda konuşabiliriz. İstanbul'da oturuyorum, boş vakit sorun olmaz anlaştıktan sonra boş vakit mutlaka yaratılır. 2 senedir vokalle uğraşıyorum, 1 senedir profesyönel bir koroda söyledim. Baritonum 23 yaşındayım. Genelde kendi yaş ortalamamdaki insanlarla çalışıyorum, buna dikkat ediyorum. Cevap geldikce bilgi alışverişine devam edebiliriz.[signature][hline]Like Frankie said, I did it my way ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Valla boru gibi sesi var, benden söylemesi, sakın aman diyiiiim yani, her gece kulaklarımı mikiyo.. Sakın zaten amacı da popstar'a katılmak o zamana kadar vakit öldürüyomuş.. grup fln hikaye[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Gel benle soyle ben bateri çalayım sende benim jim morrison'um ol :-P[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sana billet alalim burda soyle bende bizde burda caliyoruz cunku blues/rock[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar