jackass Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 antalyada olmuş bile.ya hem niye tatil olsun istionuz şurada 2 gün kalmış tatile okulun keyfini çıkartın.şahsen ben cuma günü bile gitcem okula açık olursa :).[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 olay gerçekten evde yatmak okula gitmemek deil artık, daha dorusu haylazlık.okula iki dolmuştan sonra vapur + cağaloğlu yokuşuyla gidip, aynı yöntemle dönen biri olsanız ve sadece bugünkü yağmurla tüm okulunuz derbeder olsa ve giysileriniz kaloriferin üzerinde halen kurumamış olsa siz de aynı şeyi düşünürsünüz, eminim bu şekilde yolculukla giden çok kişi de vardır okula, son okulu kar tatili etmediklerinde ateşlenmiştim okul sornası[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya bugün deli bi yağmur vardı yani şöle sölim: şimdi ben okuldan çıktım 30m. cik yürüdüm çıkış kapısına kadar pantolonum suya batırılmış da çıkarılmış gibi idi.. çok fenaydı çok.. ama perşembe inşallah tatil olmas bisim tiyatro gösterisi var ve cumartesi inşallah düzelir uçak var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Hmmmz ankara'da bi ara ilkoretimleri tatil yapmı$lardı ama liseleri diil .. Valla benim i$im yok nası olsa okula gitmiyorum ehe[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volvu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Sömestr tatili geldi hala kar tatili? lol[signature][hline]Moncain 21 January 2004 16:52 tarihinde demiş ki: [i]Çok pis müslümanım süper kafa atarım.[/i] [Bu mesaj Volvu tarafından 21 January 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 kar falan gelmesin ya okullar tatil olcakmış ders yapıyomusunuz zaten bayramda ankaraya gidcem yollarda sefil olmayalım bari[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 lan şurda 2 gün kalmış kar gelse napiyim ztn gitmedim heç bu hafta okula[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Insanı dinden imandan çıkarıyorlar.Ulan bütün sene yağma yağma yağma.Sonra gel 15 tatilde yağ hemde fırtına halinde.Kime küfrediceğimi şaşırdım ya. Yağıcak o bariz.Ne güzel günlük güneşlik hava hayal ediyordum. Zaten deist'im şimdi ateist olacam.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ben de sadist tim nooliim şimdi[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Boşuna ümitlenmiyin perşembe,cuma okul var . Bu Erzurumlu vali biraz zor tatil eder atıyacan Alanyadan vali üst kattan biri tükürse sel basacak diye tatil eder .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar