Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar geliyor okullar tatil olacak!!!(mı acaba)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

olay gerçekten evde yatmak okula gitmemek deil artık, daha dorusu haylazlık.okula iki dolmuştan sonra vapur + cağaloğlu yokuşuyla gidip, aynı yöntemle dönen biri olsanız ve sadece bugünkü yağmurla tüm okulunuz derbeder olsa ve giysileriniz kaloriferin üzerinde halen kurumamış olsa siz de aynı şeyi düşünürsünüz,
eminim bu şekilde yolculukla giden çok kişi de vardır okula,
son okulu kar tatili etmediklerinde ateşlenmiştim okul sornası[signature][hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

ya bugün deli bi yağmur vardı yani şöle sölim:

şimdi ben okuldan çıktım 30m. cik yürüdüm çıkış kapısına kadar pantolonum suya batırılmış da çıkarılmış gibi idi..

çok fenaydı çok.. ama perşembe inşallah tatil olmas bisim tiyatro gösterisi var ve cumartesi inşallah düzelir uçak var :(
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmmz ankara'da bi ara ilkoretimleri tatil yapmı$lardı ama liseleri diil .. Valla benim i$im yok nası olsa okula gitmiyorum ehe[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Insanı dinden imandan çıkarıyorlar.Ulan bütün sene yağma yağma yağma.Sonra gel 15 tatilde yağ hemde fırtına halinde.Kime küfrediceğimi şaşırdım ya.

Yağıcak o bariz.Ne güzel günlük güneşlik hava hayal ediyordum.

Zaten deist'im şimdi ateist olacam.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...