Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar geliyor okullar tatil olacak!!!(mı acaba)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

İstanbul yarından itibaren yoğun kar yağışı altına giriyor.Okullar tatil olsa ne güzel karneleri almayız en azından 15 gün soora alırız çok küsel olur vallaaaa[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 21 January 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tühhhh onun gelmesi yine bir hafta sürü istanbulda kaç bin öğrenci varrrrrrrr ohohoooooo[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranges, 21 January 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
karneleri perşembe alcanız falan diolar ?

kar yağacağı için mi?[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tam tatil oluyor kar başlıyor.Hemde tatilin içine ediyor...

BU MU ULAN ADALETIN!YETER ULAN YETERRR!

Insanın ateist olası geliyor valla....[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

allah bu bilgisayar hocasının belasını versin ulan adam ms-dos'un en zor komutlarından sınav yapıyo şerefsiz dolayısıylada herkez bir alıyo lan teşekkür alacaktım adamın yüzünden alamayacammmmmmm!!! Gerzekkkk heriff lannnn :([signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

karneler yarın alabileceğimiz gibi hazırlanmış cuma için olası bir tatil durumu olursa diye
buna benzer bi laf kullandılar tv de
insanın içinden bunlar cuma gününün tatil olup olmayacağını nerden anlıyolar demesı geliyor..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bakın yarın öğlen manyak yağmaya başlayacakmış öyle bir durumda g*t vali cuma okulları tatil ettirecek karneleride perşembe alacağız gibi geliyo bana.
Ayrıca YahooWeather diye bi hava durumu var yahoonun onun şimdiye kadar istanbulu kar göterdiğini hiç görmemiştim bugün bi baktım ahanda perş-cum. kar ve fırtına gösteriyo...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WindShade, 21 January 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
haberler soylemis tatilmis cuma
karneler yarin aliniyor

Ulen mutlaka bir insan gelip buraya sallamak zorunda mı alla alla???[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 21 January 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
ne sallamasi töbe
tüm haberler aynı şeyi soyluo biraz bak ondan sora böle konuş

haberler cuma tatil demedi ki!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_NoelBaba_, 21 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
said:
WindShade, 21 January 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
haberler soylemis tatilmis cuma
karneler yarin aliniyor

Ulen mutlaka bir insan gelip buraya sallamak zorunda mı alla alla???
ya yok bana icqdan mesaj geldi de kiza annesi soylemis kanaldde duymus bende ondan buraya yazdim iste[signature][hline]Hepsi Gercek...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bilmiyorum ama ben tatil edilebilir diye duydum tatil edilmiş diye değil[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

hehe istanbulu tatil yapmazlar bence onnarın vali erzurumdan suruldu adam 1 metreyi gecmeden kar kalınlıgı tatil felan yapmaz ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...