Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Breedancım rahmetli dedem albay olduğu için az çok ordunun nasıl işlediğini biliyorum..Biraz da mantığımı ve bilgimi kullanıyorum. Süper bir yanım yok yani.
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 şu anda ümitler orduda mı kaldı yani bütün ülkeyi ordumu kurtarıcak her darbede eleştirilen ordumu tekrar darbe yapacak.
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yıllar yılı laf üretmekten başka bişey yapmayan bi chp sonucu, muhafazakar aptal bi partinin siyasi galibiyeti ve yaptıklarına karşı "ordu var bişey olmaz" muhabbeti yapılması rezalet bi durum bence. ne haldeyiz ya şu işe bak. bi grup ki bu biziz diyelim, bi partinin yaptıklarını sevmiyorsak ona karşı beğendiğimiz partiyi destekler, politikalarını savunuruz di mi. normalde olması gereken bu. ama biz ordu var diyoruz. ordu ne ya. adı üstünde işleri savunma savaş. onlara bel bağlıyo haldeysek sorun bizde ve chpde. kendimi bildim bileli laiklik, rejim, atatürk gitti gidiyo gitti gidiyo gitti gidiyo. hiç bişey gitmedi oy oranları dışında. meclis gitti. ordu da ses etmiyo ki etmemeli zaten. yakında 10 milyon alevi varmış bi partiye oy verseler de kurtarsalar bizi demeye başlar millet haha. viktor siyaset nedir. sen ne istiyosun oy attığın partiden? iktidar olup senin desteklediğin şeyleri yapmasını di mi. bu nasıl olur. onlarca sene "gitti gidiyo aman şeriat" muhabbeti yerine iş yaparsan olur. sonra seçim kaybedilip gelen azarsa, ordu alır onun kellesini hoahuah demek olmaz. bu mantık desteklenmez.
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Slat said: Breedancım rahmetli dedem albay olduğu için az çok ordunun nasıl işlediğini biliyorum..Biraz da mantığımı ve bilgimi kullanıyorum. Süper bir yanım yok yani. slatÇım ailede asker arayıp tsk bilgilerimizi bu duruma bağlıyacaksak senin bir kaç rütbe daha ortaya atman gerekcek.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ascraeus said: "gitti gidiyo aman şeriat" muhabbeti yerine iş yaparsan olur. İş yapmak? Bitmiş terrörü yeniden hortlatmak Dış siyasette basiretsiz ve korkak davranmak Ekonominin %70'inin yabancıların eline geçmesi Fakir ve zengin arasındaki uçurumun artması Vergilere abanmak Herşeyi satmak Borcun çığ gibi büyümesi Toplumda kamplaşma yaratmak, nefreti körüklemek Kadrolaşma, eğitimde Fethullaşma, tarikatlaşma Din sömürüsü TC kazanımlarını yoketmeye çalışmak iş yapmak mıdır?
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Slat said: ascraeus said: "gitti gidiyo aman şeriat" muhabbeti yerine iş yaparsan olur. İş yapmak? Bitmiş terrörü yeniden hortlatmak Dış siyasette basiretsiz ve korkak davranmak Ekonominin %70'inin yabancıların eline geçmesi Fakir ve zengin arasındaki uçurumun artması Vergilere abanmak Herşeyi satmak Borcun çığ gibi büyümesi Toplumda kamplaşma yaratmak, nefreti körüklemek Kadrolaşma, eğitimde Fethullaşma, tarikatlaşma Din sömürüsü TC kazanımlarını yoketmeye çalışmak iş yapmak mıdır? arkadaşım bu işler senin ve benim için iş değil ama AKP yandaşları için iş
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 @slat: ben akp iş mi yaptı dedim. konumuz onlar değil. chp, biz ve yapılması gereken işler; projeler, taslaklar, öneriler, planlar, vaatler, halkla yakınlaşma vs vs. bunlar olmadı diyorum. edit/dasaaa: Mesaj yazdığınız kişinin nicki üzerinden aşağılama veya küfür içeren mesajlar atmak yasak.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ooo hakaretler başladı.. Hadi bakalım.. said: onlarca sene "gitti gidiyo aman şeriat" muhabbeti yerine iş yaparsan olur. "gitti gidiyo aman şeriat" muhabeti yapan ve seçimi kaybeden kim? CHP.. Seçimi kazanan kim? AKP. O zaman senin argümanına göre iş yapıp seçimi kazanan kim? AKP. Karşında çocuk yok senin yazında kimden bahsettiğin belli.. Üstelik benim burda CHP ve Baykal'ı savunan bir tane yazımı bulabilecek misin bakalım ben oyumu bile atmadım ki CHP'ye lol
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yazık mı :) nietzsche'nin çok güzel bi sözü var. "insanlar aşırı nefret ettikleri şeylere karşı duygularını onlara acıyormuş gibi yaparak örtmek isterler ama bunda pek başarılı olamazlar" şimdi sen benden nefret etmiyorsun. aslında akp ve yandaşlarından nefret ediyorsun. daha önceki konulardan da belli ki akp'li damgasını yapıştırmışsın nası becerdiysen. burda ne desem sanki akp'yi kastediyorum sanmışsın bravo. iş yapılsın diyorum. akp iş mi yaptı ki diyosun. akp'yi kastetmedim diyorum. senin kimi kastettiğini ben biliyorum diyosun. aslında hiçbir mesajım seni hedef almıyodu ama sen gene ne yapıp bana sardırdın ve kişiselleştirdin konuyu. baltaladın başlığı bravo. neyse iyi oldu. değişmesi gereken kafaya örnek oldun.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ascraeus said: "gitti gidiyo aman şeriat" muhabbeti yerine iş yaparsan olur. İş yaparsan seçimi kazanırsın demişsin.. Bende AKP iş yaptıda mı seçimi kazandı demek istedim.. Sana herhangi bir saldırı veya AKPli olduğun iması yoktu o postta.. Ama sen hakarete başladığına göre AKP'ye laf etmeme kızmış gibisin, AKP'li damgasını da hakaretten sonra bastım. Yeterince açık sanırım?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 akp de bişi yok, amerika önce bi terörle bölelim dedi kürt mürt ayagı yapalım dedi olmadı şimdi alevi-sunni yapsak ortaya karışık tr karışır mı diye bi bakıyor.
Öne çıkan mesajlar