Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Beyler ben sömestır'da singapore gidiyorumda giden varmı paticikte .. birkaç sorum olucaktıda? Mesala 1 veya 2 tanesini sormam gerikirse.. Singapore'da elektronik cihazlar ucuzmuş gerçekten baya ucuzmu? Birde benim aklıma alcak bişey gelmiyor beyler elektronik olarak ne alınır sizce ? Ha sadace cep telefonu var aklımda. gidenler varsa önceden onuda yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Türk parası ile 100M den ucuza Sony MD varsa bir tane al bana.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 tek ama tek birsey var deniz urunleri.. yani baska birsey koyma agzina.. sudan ucuz herturlu eksantirik hayvan [tabi getirmen degil orda yemen icn][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Kalhiae, 20 January 2004 17:51 tarihinde demiş ki: Türk parası ile 100M den ucuza Sony MD varsa bir tane al bana. Alabilirsem alırım. Cep telefonu dışında maddi destek yapmıcaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yemek konusunda kesin tawsiye ederim, sana gelen tabaktakileri gorunca belki kusmak istersin ama tadı mukkeeemeeel .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 singapore mi singapur mu?[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yakin bi arkadasim gitti, onun anlattigi kadariyla: 1) inanilmaz, kabus gibi bogacak derecede nemli hava, yaninda gezerken mutlaka su bulundur 2) ayni sekilde kalabalik sokaklar 3) onceden yemek yiyecegin yerleri falan mutlaka arastir, iyi oldugu turistlerce kabul edilen yerlere git, yemegin icinde ne var diye sor, sonra cig baligin yaninda olmeyesin diye antiseptik veriyolar :) 4) cok hareketli, cok eglenceli imis 5) elektronik esyalarin yanisira cok guzel taslardan (yari degerli bunnar) yapilma harika mucevherler varmis (varmis deil var, bana da bi tane hediye getirmisti saolsun :)) 6) cok guzel orkideler var 7) guzel ve de ucuz oyuncaklar var ben bunnari biliyom edit: madde 8) cok guzel tropik meyvalar var bol bol ye onnardan, onnardan yapilan cok guzel kokteyller var onnardan da ic [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 20 January 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Beyler kadar taş düşsün kafana! Cinsiyet ayrımcılığını şiddetle kınıyorum![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: edi, 20 January 2004 23:10 tarihinde demiş ki: yakin bi arkadasim gitti, onun anlattigi kadariyla: 1) inanilmaz, kabus gibi bogacak derecede nemli hava, yaninda gezerken mutlaka su bulundur 2) ayni sekilde kalabalik sokaklar 3) onceden yemek yiyecegin yerleri falan mutlaka arastir, iyi oldugu turistlerce kabul edilen yerlere git, yemegin icinde ne var diye sor, sonra cig baligin yaninda olmeyesin diye antiseptik veriyolar :) 4) cok hareketli, cok eglenceli imis 5) elektronik esyalarin yanisira cok guzel taslardan (yari degerli bunnar) yapilma harika mucevherler varmis (varmis deil var, bana da bi tane hediye getirmisti saolsun :)) 6) cok guzel orkideler var 7) guzel ve de ucuz oyuncaklar var ben bunnari biliyom evet haklısın ! orda çok ünlü orkide bahçesi varmış. elektronikler çok mu ucuz 3 4 şey alıcam arkadaşlara valla pahalıysa altından kalkamam. Mesala şyle bir örnekleme yapsak 6600 1 milyar desek orda ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben bey olmadiim halde ustume alinip cevap verdim valla, hatta mesajimda da belirtecektim ama sonra bosver dedim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 1-2 aydır inzivaya çekilmiştim bu beyler manyaklığına karşı savaşımda kaldığım yerden devam ediyorum lol :P[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hic bilmiyorum fiyatlarini, nereden bulabilecegini de bilmiyorum, ama kiz ucuz demisti, hatta discman, cep telefonu, dvd player, laptop, ram, hard disc almisti :) demek ki bayaa uygun fiyatlari[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 santosa(böle yazılıyordu galiba) adasına git güzel bir yer orkide bahceleri suparkı su üstünde film oynatma mini golf sahil fln birsürü sey var[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Yarı değerli taşlar evet oranın meşhurdur. Aquamarin'leriyle meşhurdu sanırsam orası.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Qui, 20 January 2004 23:19 tarihinde demiş ki: 1-2 aydır inzivaya çekilmiştim bu beyler manyaklığına karşı savaşımda kaldığım yerden devam ediyorum lol :P Ya beyler kusura bakmayın :P Şaka bi yana qui haklı.. edi kusura bakma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 hayir elektronik aletler cok fazla ucuz degil yani kaliteli markalar ayni tr ile kalitesizler (yani adini hic duymadiin seyler) gercekten ucuz, ama aliyosun 15 gune elinde patlio denendi onaylandi ehjeuh bu arada manyak pazarlik yapiolar ve adam kaziklio ipneler, yani 90 S$ ye saticai seyi sana 300 S$ den acio herifler[signature][hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Valla birçok ülkeye gittikten sonra en ucuz ülke Türkiye Singapurdan ne alabilirsin tabii ki elektronik hem cok model secenegi hem de farklı şeyler fln... ama fiyat konusu büyük magazalar pahalıdır diğer hanlarda olan mağazalardan almaya çalış bol pazarlıkla ama maksimum burda 900 milyonsa orda 800 milyondur elektronik ten bahsediorm tabi bulabilirsen ne alaa... Gitmişken Türk Dönerci yede git :) zati bakırköyden küçük ülke eheh bi de yapay adalar git vs. vs. Vatan gibisi yok[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sakız çiğnemek ve sokaklara çöp atmanın cezası büyük singapurda. aman dikkat. sigara ile ilgili de çeşitli kısıtlamalar olması lazım ama tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar