Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cici bayanlar Singapore gidenler yada bilgisi olanlar !

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben sömestır'da singapore gidiyorumda giden varmı paticikte ..
birkaç sorum olucaktıda?

Mesala 1 veya 2 tanesini sormam gerikirse..

Singapore'da elektronik cihazlar ucuzmuş gerçekten baya ucuzmu?

Birde benim aklıma alcak bişey gelmiyor beyler elektronik olarak ne alınır sizce ?

Ha sadace cep telefonu var aklımda.
gidenler varsa önceden onuda yazsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yemek konusunda kesin tawsiye ederim, sana gelen tabaktakileri gorunca belki kusmak istersin ama tadı mukkeeemeeel .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yakin bi arkadasim gitti, onun anlattigi kadariyla:
1) inanilmaz, kabus gibi bogacak derecede nemli hava, yaninda gezerken mutlaka su bulundur
2) ayni sekilde kalabalik sokaklar
3) onceden yemek yiyecegin yerleri falan mutlaka arastir, iyi oldugu turistlerce kabul edilen yerlere git, yemegin icinde ne var diye sor, sonra cig baligin yaninda olmeyesin diye antiseptik veriyolar :)
4) cok hareketli, cok eglenceli imis
5) elektronik esyalarin yanisira cok guzel taslardan (yari degerli bunnar) yapilma harika mucevherler varmis (varmis deil var, bana da bi tane hediye getirmisti saolsun :))
6) cok guzel orkideler var
7) guzel ve de ucuz oyuncaklar var

ben bunnari biliyom

edit: madde 8) cok guzel tropik meyvalar var bol bol ye onnardan, onnardan yapilan cok guzel kokteyller var onnardan da ic
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj edi tarafından 20 January 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 20 January 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
yakin bi arkadasim gitti, onun anlattigi kadariyla:
1) inanilmaz, kabus gibi bogacak derecede nemli hava, yaninda gezerken mutlaka su bulundur
2) ayni sekilde kalabalik sokaklar
3) onceden yemek yiyecegin yerleri falan mutlaka arastir, iyi oldugu turistlerce kabul edilen yerlere git, yemegin icinde ne var diye sor, sonra cig baligin yaninda olmeyesin diye antiseptik veriyolar :)
4) cok hareketli, cok eglenceli imis
5) elektronik esyalarin yanisira cok guzel taslardan (yari degerli bunnar) yapilma harika mucevherler varmis (varmis deil var, bana da bi tane hediye getirmisti saolsun :))
6) cok guzel orkideler var
7) guzel ve de ucuz oyuncaklar var

ben bunnari biliyom

evet haklısın ! orda çok ünlü orkide bahçesi varmış.
elektronikler çok mu ucuz 3 4 şey alıcam arkadaşlara valla pahalıysa altından kalkamam. Mesala şyle bir örnekleme yapsak 6600 1 milyar desek orda ne kadardır?
Sosyal ağlarda paylaş

hic bilmiyorum fiyatlarini, nereden bulabilecegini de bilmiyorum, ama kiz ucuz demisti, hatta discman, cep telefonu, dvd player, laptop, ram, hard disc almisti :) demek ki bayaa uygun fiyatlari[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir elektronik aletler cok fazla ucuz degil
yani kaliteli markalar ayni tr ile
kalitesizler (yani adini hic duymadiin seyler) gercekten ucuz, ama aliyosun 15 gune elinde patlio
denendi onaylandi ehjeuh
bu arada manyak pazarlik yapiolar ve adam kaziklio ipneler, yani 90 S$ ye saticai seyi sana 300 S$ den acio herifler[signature][hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Sosyal ağlarda paylaş

Valla birçok ülkeye gittikten sonra en ucuz ülke Türkiye

Singapurdan ne alabilirsin tabii ki elektronik hem cok model secenegi hem de farklı şeyler fln...
ama fiyat konusu büyük magazalar pahalıdır
diğer hanlarda olan mağazalardan almaya çalış bol pazarlıkla ama maksimum burda 900 milyonsa orda 800 milyondur elektronik ten bahsediorm tabi bulabilirsen ne alaa...

Gitmişken Türk Dönerci yede git :)
zati bakırköyden küçük ülke eheh
bi de yapay adalar git
vs. vs. Vatan gibisi yok[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...