Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 maksimum 3 kisi goruyoruz serverda gelin sphere acip gonul fethedelim. eski oyuncularin, nostaljicilerin ve eskiden de sphere istemis bircogunun. 3x baslayalim eminim her aksam en az 25 - 30 kisi oynariz. Cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sphere 4eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ŞIPERE YÖNETİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ben insan toplamaya çalışıyordum serwera:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ne gerek var uo'a cok denendi olmuyor artık bitti devri. Açalım bi Teamfortress 2 server'ı ya boşverin uo'ı :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bu server acilirken amac UO kasmak ya da bu kadar gercekco oynamak degildi. Muhabbet ederiz eskiyi yad ederiz egleniriz di bakin bu runuo ilk acildiginda server doluydu. Neden ? Cunku cok kolay kasiliyordu. Kimse ugrasmaz dediler inandiramadilar. Eglenmek istemistik :) Zaten herkes veteran. Birakiniz mutlu olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Böyle de muhabbet olur:) team fortress da fena fikir değil aslında ama. Ben serwerda hareket olsun diye elimden geleni yapıyorum dört nala koşturuyorum yollarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar