WindShade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 burda kablo net yada kablo tv yada adsl baglantisi var midir ?[hline]Hepsi Gercek...!!!
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 kablolu tv varsa kablo net vardır,ama adsl olayını bilemicem.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 e kablo tv varmi aydos kurtkoy de[hline]Hepsi Gercek...!!!
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 offf[hline]Hepsi Gercek...!!!
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Pendik'te ADSL var ama Aydos'a kadar hizmet veriyolar mı onu bilmiyorum. En iyisi Pendik Telekom'a sormak Bu arada ben Tuzla'dayım ve hizmeti Güzelyalı Telekom'dan alıyorum, muhtemelen Aydos'ta da vardır[hline]Ghost of The Navigator
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 inanamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[hline]Hepsi Gercek...!!!
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: fizban, 09 January 2004 14:08 tarihinde demiş ki: kablolu tv varsa kablonet vardır diye bi genelleme yok, pendikte de kablotv olacağını sanmıyorum ben KabloTv'nin olupta kablonetin olmadığı bir yer yok.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 peki bi ilcede yeni telefon hatti varsa orda adsl hizmeti varmidir ?[signature][hline]Hepsi Gercek...!!!
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 pendik içinde herşey var orda kablo tv varsada sanırım eski deildir çünkü eski kablotv lerin altyapısı net e müsait deil arkadaşın dediyi yanliş her kablotv olan yerde net olmaz... ama adsl olabilir kurtköyde öle gerekiyor..[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: KARAMURAT, 10 January 2004 10:10 tarihinde demiş ki: KabloTv'nin olupta kablonetin olmadığı bir yer yok. işte hiçbişi bilmeden einstein kesilip bol keseden sıkan yurdum insanı örneği gyy![signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Öne çıkan mesajlar