Ozzytheguitar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 İyi günler,Yaklaşk bir aydır patinin ovalarında madenlerinde dolaşıyorum ama hiç oyuncu göremedim.Forumda turnuvadan bahsediliyor.Acaba her haftasonu yapılıyormu?Ben de katılmak istiyorum ama okudugum kaddarıyla mage üstünlüğü olan bir server bu,bir gm sw olmama ragmen pek başarı ummuyorum.gene de katılmak çok eglenceli olur..Bu arada guild aroyırum.3x charım var su an(mining,Blacksmith,Sw) isteyenler iletişime geçebilir İyi oynular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gm sw ile umutlu olabilecegin bi runuo shardı yok zaten skiller 120ye gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 turnuvayi yapan arkadas falan hepimiz biraktik serveri ozzy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar