zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 berbat (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 10uncu bölümde baloda çalan (29dk.da) parçayı bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu sanırım http://www.youtube.com/watch?v=d-2k0qaWCgU The Pierces - Secret Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kesinlikle bu çokk saols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bölüm 13te nası bi çekim hatası vardır anlatamam yaa salaklar yuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hangi sahnede 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dövüş.. neat le bass ın dövüşünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Rikkie said: Abi ne rezil bir promodur bu cnbcedeki. İticiliği yeniden tanımlamışlar o derece. aynen oyle. lan lost promosu olsa gene adama itici gelir. ilk defa bu kadar kotu bi promo goruyorum cnbce den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ayrıca roket bilimi değil diyorlar bir tanıtımda, bizim gavurların rocket science muhabbetini türkçeye geçirmişler direkt. çok asimile bi hal almaya başladı gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bi dizide yada bi filmde yada bi hayatta bu kadar şerefsiz bi arada varmıdır yaa ?? yok karın kaslarım ağrımaya başladı sınır yaratıyor bu dizi bana artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 +1 Genel olarak boş bir dizi ama bikaç bölüm izledikten sonra kendini anlamadan kaptırıveriyosun:) KosPer said: Sırf o Chuck'ın gözlerini kısarak "I am Chuck Bass" demesi için bile izlenebilir bu dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 "I am Chuck Bass" belkide bu dizi de en iyi eğişi bölüm 17 yedi dk 17de : )) alakasız yerde bi dedi yerlere yatım yaa bu kadarmı ibris olur bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bölüm 17 dk 21de çalan parçayı bilen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sunu izleyip de harcadigim vakte yazik ya, serena'ya vanessa'nin vanessa demesi bile yetti. edit: skins izleyin efenim, dizi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 abi güzel yaa ben sevdim değişik bişey lost prison niptuck sıkmıştı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Llama said: bölüm 17 dk 21de çalan parçayı bilen varmi ? http://www.youtube.com/watch?v=BsvQpQTNN0I The Kills - Hook and line olabilir emin deilim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 evet buymuş kontrol ettim şimdi abi saols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sen chuka 17. dekine gülüosan bölüm 18'in en sonuna bi bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 orda geri geliyor zati : ) direk tek gül karılarda tey alalgım ya para olunca böyle işet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya ben bu dizinin reklamlarına bile katlanamıyorum, uyuz oluyorum. dizinin kendisinin daha sinir bozucu olması gerekmez mi, en popüler kız, zengin liseliler falan fıstık. oc nin kızlar için olan versiyonu işte gerçi o.c. yi bi süre severek izlemiştim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Penthesilea said: ... Chuck olmak vardi. +1 KosPer said: Sırf o Chuck'ın gözlerini kısarak "I am Chuck Bass" demesi için bile izlenebilir bu dizi.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ikinci sezon başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 walla cnbc-e nin promosuna aldanmamak lazımmış ben de haftasonu izledim bitirdim sezon1'i 201 iniyo şimdi bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 alt yazısı çıktımı bilen varmi ? divx planette yokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 said: "Gossip Girl" Dizi Bölümü :2x01 Çeviren :silentozzy Başlama Tarihi :2008.02.09 Çeviri Miktarı : %10 Son Güncelleme :03-09-2008 10:14:15 Durumu : Aktif Not:akşama yetiştirmeye çalışacağım. yetişmezse perşembe sabahına kalırBekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar