Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gossip Girl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rikkie said:
Abi ne rezil bir promodur bu cnbcedeki. İticiliği yeniden tanımlamışlar o derece.

aynen oyle. lan lost promosu olsa gene adama itici gelir. ilk defa bu kadar kotu bi promo goruyorum cnbce den.
Mesaj tarihi:
ayrıca roket bilimi değil diyorlar bir tanıtımda, bizim gavurların rocket science muhabbetini türkçeye geçirmişler direkt. çok asimile bi hal almaya başladı gibi geldi bana
Mesaj tarihi:
bi dizide yada bi filmde yada bi hayatta bu kadar şerefsiz bi arada varmıdır yaa ?? yok karın kaslarım ağrımaya başladı sınır yaratıyor bu dizi bana artık
Mesaj tarihi:
+1
Genel olarak boş bir dizi ama bikaç bölüm izledikten sonra kendini anlamadan kaptırıveriyosun:)
KosPer said:
Sırf o Chuck'ın gözlerini kısarak "I am Chuck Bass" demesi için bile izlenebilir bu dizi..
Mesaj tarihi:
ya ben bu dizinin reklamlarına bile katlanamıyorum, uyuz oluyorum. dizinin kendisinin daha sinir bozucu olması gerekmez mi, en popüler kız, zengin liseliler falan fıstık. oc nin kızlar için olan versiyonu işte
gerçi o.c. yi bi süre severek izlemiştim ben :D
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
...
Chuck olmak vardi.

+1

KosPer said:
Sırf o Chuck'ın gözlerini kısarak "I am Chuck Bass" demesi için bile izlenebilir bu dizi..

+1
Mesaj tarihi:
said:
"Gossip Girl"
Dizi Bölümü :2x01
Çeviren :silentozzy
Başlama Tarihi :2008.02.09
Çeviri Miktarı : %10
Son Güncelleme :03-09-2008 10:14:15
Durumu : Aktif
Not:akşama yetiştirmeye çalışacağım. yetişmezse perşembe sabahına kalır
Bekliyoruz :)