Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Enee 21'i izliyorum simdi, Serenacim geliyo yanibasima. Vanessa'yi da getirse keske gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ayrica, 17 yasinda ben de iyi icerdim tamam da, Nuri Alco falan icerdim. Bu ne lan adamlar su gibi viski goturuyo, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Zegna said: 2x22 nin sonunda georginanin chuckla taksiye bindigi sahnede calan sarkıyı bulabılen? the kills - u.r.a. fever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bu adamlar bu müzikleri nerden buluyorlar yaa yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 s02e23 için: Dan ne kadar lavuk bi adam oldu ya,çakıcan ağzına iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 tell jesus the bitch is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 tretchenberg miydi her neyse bu kizin adi, cok agir hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Chuck'a kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ağzı kayık corcina'nın ya.. çirkin dişleri falan. Blair'e nikah kıyıcam. Dan de dallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Chuck da en kral karakter. hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Azcık dandik bi bölümdü sanki,Chuck bir numara :D Haftaya sezon finali güzel olucak bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 gwen stefani miydi ilk bara gittiklerinde şarkı söyleyen ya da o no doubt ın yeni şarkısı mı acaba söylüyorlardı bir bölümünde gossip girl ün söyleyecekler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 evet gwendi, hatta direk no doubt'ti. sarkiyi bilmiyorum da bildigim bi sarki degildi benim, ondan yeni sarki olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çakma christian bale vardı bu arada bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 peki lilly nası o zengin züppeyle aşk yaşicak yahu. van der woodsen değil miydi adam? serenanın babası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Lily'nin gençliğini anlatan bir dizi çekilmiyomuydu benmi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 elaidi said: peki lilly nası o zengin züppeyle aşk yaşicak yahu. van der woodsen değil miydi adam? serenanın babası yanililly'nin LA camiasinda vermedigi mi kalmis olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 24 çıktımı ? geçen salı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Evet cıktı 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 iyi bölümdü sezon finali bu da bitti dizi kalmadı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yerim sizi http://media.egotastic.com/media/pictures/0903/blake-lively-leighton-meester-rolling-stone-02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 guzeldi, herkes NYU'da bulustu, Chuck zaten uniye gitmicek en azindan simdilik, bi tek Serena Brown'da, e onun da bir kalitesi var. Cidden Serena'yi paso NYC'ye nasil getircekler acaba. Ya o en sondaki gizemli sahis kimdi hani vanessa'yi kurtarmaya calisan, masasinda dan'in babasiyla serena'nin annesinin resmi olan falan, bi bok anlamadim, o mu acaba gossip girl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 gizemli şahıs yok ya sanırım rufusla lily nin öldü zannettikleri oğluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 süper bir finaldi çok mutluyum :P bidahaki sezon devam eder umarım dizi,Chuck yine yaptı yapacağını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar